Blog

De eerste OerolVibes van Boukje

   15 april 2019
Mijn eerste keer Oerol was in 2018, wat was dat fantastisch! In mijn vriendenkring kon ik niemand vinden die mee wilde naar Oerol, maar ik wilde er wel heel graag heen… Dit was voor mij de ideale manier om toch naar Oerol te gaan. Ik was vooraf natuurlijk erg benieuwd hoe dit zou lopen. ‘Hoe is de groep?’ ‘Heb je aansluiting in de groep?’ ‘Zitten er leuke mensen bij?’ ‘Wordt er iets van je verwacht?’
Geplaatst in
Events
Tags
 oerol festival

De eerste SnowVibes van Tjitske

   12 februari 2019
Jarenlang heeft Tjitske (33) op een snowboard gestaan. Ze vond het heerlijk. Toch besloot ze vorig jaar haar board om te ruilen voor een paar ski’s. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Verder dan een paar dagen oefenen in Winterberg kwam ze niet.

Dit jaar wilde ze toch weer op een ‘echte’ wintersport. Maar met wie? Veel mensen in haar omgeving zijn getrouwd of hebben kinderen. Het helpt ook niet dat Tjitske een tijdje terug van Eindhoven naar Utrecht is verhuisd. Hierdoor is haar sociale kring in Utrecht nog niet zo groot. Via google kwam ze op de VillaVibes-wintersport pagina terecht. Ze las een hoop leuke reviews en besloot in een impulsieve bui direct te boeken.
Geplaatst in
SnowVibes

Waargebeurd - Enorme VillaVibes blooper

   31 januari 2019
Geschreven door: Harold Blanken (oprichter VillaVibes)

Tussen 2002 en 2007 begeleidde ik alle singleweekenden in de Ardennen. Wat een tijd was dat zeg. Geweldig. Elk weekend gebeurde er van alles. Het was onze pionierstijd. We bouwden VillaVibes op. Elk weekend wilden we een verbetering doorvoeren. Altijd weer zochten we naar een mogelijkheid om een weekend nóg gaver te maken.

We zitten in de nazomer van 2003. Het is snikheet als we met een paar gangmakers in de groep een plan maken. Verkoeling. Dat is eigenlijk alles wat we willen.

We pakken de landkaart erbij en vinden een mooi groot meer, op ongeveer drie kwartier rijden. Best een stukkie rijden. Maar hé, de plaatjes zien er goed uit. Dus pakken we onze spulletjes en rijden we met een flinke groep achter elkaar aan.
Geplaatst in
WeekendVibes

Top 6 van Zell am Zee

   17 januari 2019
In maart is het zover! Ons wintersport-event in Zell am See. Hier gaan we de Vibes optimaal laten stromen. Ooit deden we iets vergelijkbaars in Passo Tonale en daar wordt nog altijd over gesproken. Nu gaan we weer... en nu nóg een stukje beter. 170 van de 250 gasten hebben inmiddels al geboekt. Mocht jij nog twijfelen? Dit is waarom het een week wordt om nooit meer te vergeten…

We stuurden Roy & Joost alvast vooruit om de laatste puntjes op de organisatorische i te zetten. Ze kwamen stuiterend van enthousiasme terug met deze top 6
Geplaatst in
SnowVibes, Events,

Top 7 VillaVibes-nieuw-in-2019

   03 januari 2019
Bij VillaVibes zijn we altijd bezig met vernieuwing.

Wat wil ons publiek? Welke signalen pikken we op? Onze antenne staat altijd aan. Komen we iets gaafs tegen, dan onderzoeken we meteen of het voor VillaVibes haalbaar is om ook te programmeren. We organiseren dan ook elk jaar weer nieuwe activiteiten en events. Voor 2019 heeft dat geleid tot 7 nieuwe bestemmingen, events en reizen.
Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 villavibes 2019