Blog

De eerste SnowVibes van Douwe

   29 december 2018
Vier lessen bij SnowWorld in Zoetermeer en een dagje Winterberg. Dat was alle wintersport ervaring van Douwe. Toch leek het hem heerlijk om op wintersport te gaan. Overdag lekker actief en ’s avonds feesten in de après ski. Dat is precies wat hij leuk vindt. Het was er simpelweg nog niet van gekomen.

Helaas was hij ook dit jaar te laat met boeken. Hij kwam bij ons op de wachtlijst terecht en een week voor vertrek kreeg hij goed nieuws: ’Douwe, er is een plekje ontstaan. Als je wilt ben je tijdens de Kerst in de Italiaanse sneeuw.’ Daar hoefde hij niet lang over na te denken. Voor hij het wist stond hij in Eindhoven op de VillaVibes bus te wachten.

De eerste SnowVibes van Marloes

   01 mei 2018
Marloes is voor het eerst mee met SnowVibes. Ze heeft gekozen voor de laatste wintersportweek van het jaar. SnowVibes Tignes van 31 maart tot 8 april. Haar onmiskenbare schaterlach is duidelijke te horen in het restaurant. Samen met haar maatje Juliëtte (Jetje!) heeft ze de grootste lol tijdens het diner. Ook tijdens de après-ski in La Folie Douce straalt ze. We bellen haar een week na thuiskomst. Wat vond ze van haar eerste keer VillaVibes? Waarom ging ze mee? En heeft het voldaan aan haar verwachtingen?

Geplaatst in
, Reviews, 1e keer singlereis
Tags
 snowvibes reviews

Irene’s eerste keer SnowVibes

   19 februari 2018
Irene is voor de eerste keer mee met SnowVibes. Openhartig beantwoordt ze de vragen die reisleider Roy haar stelt tijdens hun wintersportvakantie in Italië. Waar heeft ze bijvoorbeeld op gelet tijdens het boeken? Was ze ergens bang voor? En hoe heeft ze de week uiteindelijk beleefd?


Cindy: Mijn eerste keer op singlereis

   07 november 2017
Cindy uit Amsterdam (38) had al jaren geen echte relatie meer gehad. Met online daten had ze helemaal niks. En een singlereis, dat leek haar een brug te ver. Toch ging ze overstag… Super benieuwd naar haar ervaring, stelden we een aantal vragen.