Blog

Top 7 VillaVibes-nieuw-in-2019

   03 januari 2019
Bij VillaVibes zijn we altijd bezig met vernieuwing.

Wat wil ons publiek? Welke signalen pikken we op? Onze antenne staat altijd aan. Komen we iets gaafs tegen, dan onderzoeken we meteen of het voor VillaVibes haalbaar is om ook te programmeren. We organiseren dan ook elk jaar weer nieuwe activiteiten en events. Voor 2019 heeft dat geleid tot 7 nieuwe bestemmingen, events en reizen.
Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 villavibes 2019

2018 een pittig jaartje

   31 december 2018
Een eerlijk en open verslag hoe 2018 voor ons was.

2018 was niet het makkelijkste jaar in ons bestaan. We boekten mooie successen, maar we hebben ook weer veel geleerd. Graag geven we je een kijkje in onze keuken. De keuken van 2018. Een overzicht in tegenslagen en successen. VillaVibes is net het echte leven ;).
Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 2018

Vijf vragen aan... OpperViber Ciska

   12 juni 2018
Ken je Ciska al? Ciska is één van onze enthousiaste reisleidsters. Ze skiet fanatiek en 5 jaar geleden ging ze zelf een keertje mee met onze wintersportvakantie. Daar viel haar grote glimlach en haar interesse in de mede Vibers direct op. Inmiddels heeft ze al veel VillaVibes vakanties begeleid. Vooral de actieve vakanties vindt ze heerlijk. Waarom? En hoe is het om samen met 50 VillaVibers op pad te  gaan? We stelde haar deze vijf vragen:

VillaVibers lopen samenloop voor hoop

   05 juni 2018
Heleen is een enthousiaste en trouwe VillaViber. Na een mooi Oud & Nieuw feest gaat ze verschillende keren mee met WeekendVibes. De laatste keer zelfs als crew-lid. Ze geniet volop van het leven. Maar dan, opeens, krijgt ze slecht nieuws: er wordt lymfeklierkanker geconstateerd.

Mede door de leuke mensen die ze de afgelopen jaren heeft ontmoet – krijgt ze veel steun en is ze haar positiviteit zeker niet verloren. Om geld in te zamelen voor KWF loopt ze samen met o.a. VillaViber Barbara Schless de ‘Samenloop voor Hoop’ op 9 en 10 juni in Breda. We stelden deze leuke dames 4 vragen.

5 gedachtes om op het laatste moment niet te gaan... van tafel geveegd

   30 januari 2018
Voor het eerst op singlereis blijkt voor veel mensen doodeng. Vlak voor vertrek slaat de twijfel toe en kun je zelfs overwegen niet te gaan. Herken je deze 5 gedachtes? Of juist totaal niet?
Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 villavibes