Het VillaVibes team

Samen creƫren we de beste Vibes

 Bij VillaVibes werken we met een enthousiast team met ongekend veel positieve energie. Samen doen we er alles aan om iedereen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En daarbij komt veel kijken.

Terwijl onze reisleiders de beste Vibes creëren op vakantie, zijn we elders in de wereld alweer opzoek naar mooie nieuwe bestemmingen. En terwijl we op kantoor de leukste klantvragen beantwoorden, zijn we ondertussen bezig om in heel Nederland de Vibes verder te verspreiden.

Maar wie zijn de mensen achter VillaVibes? We vertellen het je hieronder graag. En ben je benieuwd naar onze nieuwe werkplek? Bekijk dan vooral de video rondleiding van Harold.

Rondleiding in ons nieuwe kantoor

Harold Blanken

Harold Blanken

De ideeenman en reis-tester

Toen een jaarcontract als reclamemaker niet verlengd werd, besloot hij een concept voor zichzelf te verzinnen: “Hoe ontmoet ik op een leuke en ongedwongen manier vrijgezelle vrouwen”.  Hier kwam VillaVibes uit voort (lees ook: het oprichtingsverhaal)

We zijn inmiddels 15 jaar en 33.000 VillaVibers verder. Maar hij krijgt nog steeds ontzettend veel energie van mooie pure gesprekken, de zoektocht naar nieuwe bestemmingen en het sparren over nieuwe ideeën.


Sonja Leemreize-Blanken

Sonja Leemreize-Blanken

De puntjes op alle i's

Boekte in 2003 een VillaVibes-weekendje Ardennen om 7 jaar later te trouwen met organisator Harold. Je zou haar dan ook kunnen omschrijven als ‘doortastend’. In een vorig leven verloskundige. Mensgericht, scherp oog voor organisatie en vooral een groot talent voor gezelligheid.

Zorgt er samen met Linda en de reisleiders voor dat alles rondom een vakantie soepel verloopt.


De Vibes verspreider

Roy van Ammers

De Vibes verspreider

Spread the Vibe! Dat is Roy ‘s motto. Oftewel, hoe kunnen we nog meer hoger opgeleide singles het VillaVibes gevoel laten ervaren.

Als single dertiger uit Amsterdam valt hij midden in onze doelgroep. Leverde behoorlijk salaris in als marketingman bij een grote bank, in ruil voor een smak Vibes.

Dagelijks is hij bezig met alles rondom online marketing en het zoeken van mooie samenwerkingen. Daarnaast begeleidt hij ook zelf nog diverse singlereizen.


Linda Tuijten

Linda Tuijten

De vakantie regelaar

Doorgaans fris en sprankelend, maar op maandagochtend niet altijd. Dat moet ook niet, vinden we.  Linda houdt zich bezig met alles rondom de reisvoorbereiding. Van het afhandelen van boekingen tot het klaarstomen van onze reisleiders.

Linda doet veel klantencontact, dus grote kans dat je haar aan de lijn krijgt als je ons belt.


VillaVibes reisleiders

De VillaVibes reisleiders

Onze oppervibers

Vibes. Om dat woord draait alles bij ons.  Onze reisleiders zijn daarbij essentieel.  Ze staan altijd midden in de groep en vinden het prachtig om iedereen een geweldige vakantie te bezorgen. Plezier maken hebben ze als 2e natuur. En het zijn mensen bij wie vrijwel iedereen zich op zijn gemak voelt.

Het team bestaat inmiddels uit 40 van deze OpperVibers.  Van Ski-gidsen tot Tennisleraren en van Weekendbegeleiders tot Curaçao kenners.  Allemaal spontane mensen met heel veel energie.


VillaVibes chef-kok

VillaVibes chef-koks

Keuken-tovenaars

Goed eten en drinken. Daar zijn we fan van! Daarom werken we samen met de beste chef-koks. Je vindt ze onder andere bij onze single weekenden en tijdens onze wintersport in Les Arcs. Daar toveren ze de lekkerste 3-gangen-diners op tafel. Smaakvolle gerechten met een uiteraard een heerlijk toetje.

Benieuwd naar hun kookkunsten? Ze vertellen het je graag. Want naast chef-koks, zijn het vooral ook gewoon heel gezellige mensen.