ERVARINGEN MET SINGLE REIZEN VAN VILLAVIBES

ERVARINGEN MET SINGLE REIZEN VAN VILLAVIBES

Benieuwd naar de ervaringen van andere singles? Hieronder lees je hun beoordelingen over onze singlereizen. Wil je zelf een ervaring delen? Leuk! Dat kan op deze beoordelingspagina. Alle beoordelingen zijn automatisch de volgende dag zichtbaar.

 

Jan van Emous uit: Putten

Over: Griekse eilanden - Griekenland - Zeiljacht

Absolute aanrader. Best even getwijfeld of ik het wel ging doen, Was eerste keer dat ik met groepsreis meeging en wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Maar wat een gave ervaring gehad. Ontzettende leuke groep in zijn geheel, maar met onze boot in het bijzonder. Binnen no-time hadden we een goede klik met elkaar en hebben we enorm kunnen lachen, en serieuze momenten met elkaar gedeeld. heerlijk genoten van het zeilen en het gewoon op het water zijn.

Danny uit: Helmond

Over: Griekse eilanden - Griekenland - Zeiljacht

Ontzettend mooie beleving, ook voor niet zeilers. Sfeer is fantastisch, daar draag je zelf natuurlijk aan bij. De kleine ruimte is even wennen, maar dat is snel gebeurd, kwestie van op voorhand op instellen. Weer anders dan de Hike&Bike, maar zeker niet minder.

Rida uit: Hoffddorp

Over: Ericeira - Portugal - Surfhouse

Top locatie, enthousiast groepje, mooi surf stranden en leuk uitgang gelegenheden.

Johan

Over: Griekse eilanden - Griekenland - Zeiljacht

Als je heel actief wilt zeilen kun je beter een soort zeilcursusvakantie kiezen. Nadat de zeilen zijn gehezen is het veel luieren en relaxen aan boord. Verder moet je er goed tegen kunnen dat je weinig privacy hebt en het grootste gedeelte van de dag tot een uur of vier op de boot zit. Reis is verder zeer goed opgezet, iedere dag meezeilen op een andere boot, prachtige havenlocaties en zwemplekjes onderweg en 's avonds lekker eten on restaurantjes aan het water, top!

Bas uit: Amsterdam

Over: El Gouna - Egypte - Ocean View

In een week van waterstart naar jumps. Deze sport is top! De leuke groep mensen maakte dit avontuur compleet. Ik heb genoten!

Jan uit: Eindhoven

Over: Griekse eilanden - Griekenland - Zeiljacht

De formule om in de loop van de week evenredig op een ongedwongen manier met de andere deelnemers in contact te komen is speels. O..a. doordat je samen met een buddy elke dag van boot wisselt en soms samen klussen als boodschappen moeten doen. Zo heeft iedereen een buddy, een hut maatje en vast een paar mensen waarmee het klikt tijdens de reis. Leuk ook dat gezamenlijk eten en dansen dat steeds niet al te ver van de boot is en tot de late uurtjes kan doorgaan.

Erwin uit: Weert

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Het is een absolute aanrader! Niks moet alles mag, geen druk op het moeten vinden van iemand! Gewoon gezellig met elkaar een gezellig weekend er van maken.

Irma uit: Sint-Oedenrode.

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Super weekend gehad, met veel leuke mensen. Ieder gesprek is weer anders en leuk. De eerste avond nog een beetje onwennig. Maar dat is zo omgedraaid dat je je op je gemak voelt. Niets moet, alles mag. De crew is open en luistert naar eventuele verzoeken en gaat dit dan regelen. Een aanrader!!

Hans uit: Amsterdam

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Weekendje weg met een grote afwisselende groep en leuke mogelijkheden voor activiteiten. Prima randvoorwaarden om dit naar jouw wensen en mogelijkheden in te vullen. Van spelletjes, wandelen, mountainbiken tot aan dansen en escaperoom. Je doet wat je leuk en gezellig vindt samen met anderen.

Meinte

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Voor een -vrij- gezellig weekendje weg is VillaVibes een echte aanrader! Gezellige nostalgische accommodatie, leuk gemêleerd gezelschap; goede keuken met fijne gastvrije medewerkers.

Sandra uit: Amsterdam

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Ik zeg DOEN. Gewoon een keer een weekend boeken bij Villa Vibes. Tuurlijk is het de eerste keer spannend maar dat is het voor iedereen. Ik ben nu een aantal keer mee geweest en geniet van de leuke ontmoetingen, alle leuke activiteiten en het heerlijke dansen 's avonds. Ik kom altijd moe maar heel voldaan en vol goede energie terug. Echt een aanrader.

Loes uit: Eindhoven

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Een echte eye-opener. Zo veel gezellige, leuke, interessante mensen! En iedereen komt zonder al te veel verwachtingen, met veel positiviteit en zin om er een leuk weekend van te maken. Echt top!

Ingrid

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Jammer dat het zo lang geduurd heeft voordat ik de stap durfde te nemen.. Vond het zo spannend, maar toen ik binnen kwam was het gelijk alleen nog maar leuk, lekker leukst!!!

rida uit: alkmaar

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Leuk plek en bijzonder gebouw. vrijdagavond rijden is geen pret door alle files.

Dick uit: Alkmaar

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Als je alleenstaand bent en je kan het je veroorloven is er eigenlijk geen reden om NIET mee te doen aan een weekend ;-) De meeste deelnemers komen alleen, dus iedereen beleeft het voor het eerst. Hoeveel contacten je legt, interessante gesprekken je voert, en afspraken je na het weekend maakt bepaal je vooral zelf. Niets moet, maar als je in bent voor een feestje vindt je altijd gelijkgestemden. En slapen doen we later wel weer ...

Rida uit: Alkmaar

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Het is een leuk en interessant reis. Het is leuk om mensen van het hele land te ontmoeten. Luisteren naar interessant levens en werkervaringen.

Robin uit: Delft

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Een weekend weg met VillaVibes is echt heerlijk. Van tevoren twijfelde ik omdat ik vrij introvert ben en niet zo'n feestbeest. Maar dat bleek geen enkel probleem! Overdag zijn er genoeg momenten waarop je je kan terugtrekken (ook als je aan alle activiteiten meedoet) en je kiest zelf hoe lang je bij 't feestje aanwezig bent. Ik voelde geen enkele druk en vond heel makkelijk aansluiting bij de ontzettend diverse groep mensen, zowel uitgesproken types als rustige nerds ;) Wat men gemeen heeft is dat iedereen openstaat voor nieuwe mensen en een gezellig weekend wil hebben!

Yvette uit: Hoofddorp

Over: Saalbach - Oostenrijk - Hotel Mulk

De skivakantie was weer geweldig met allemaal leuke mensen, heerlijk gefeest en heel veel gezelligheid en natuurlijk veel geskied.

Ingrid uit: Zwanenburg

Over: Saalbach - Oostenrijk - Hotel Mulk

Supervakantie die ik iedereen kan aanraden want je gaat met een groep mensen op vakantie doe allemaal van skiën houden! Hoe leuk is dat!! Je skiet op je eigen ski niveau in een groep van ongeveer 8 tot Max 12 personen. Erg fijn. Alles is geregeld; elke ochtend ski safari’s met een gids. Gezamenlijk lunchen en apres-skiën. Alles mag naar niks hoeft. Ik zeg: boeken want het is een onvergetelijke ervaring. Even een week Me, myself and I. Zorgeloos. Je bent met gelijkgestemden. Iedereen wordt opgenomen in de groep. Zo gezellig. En lachen: heel veel lachen!!

Franca uit: Maastricht

Over: Saalbach - Oostenrijk - Hotel Mulk

Ik zou elke single aanraden om in ieder geval een keer met Villavibes mee te gaan en te ervaren hoe het is om met een groep singles, met een gemeenschappelijke hobby of opvatting, een vakantie door te brengen. Ik las voor mijn vertrek een review dat iemand bijna single zou willen blijven om mee te kunnen blijven gaan. Deze mening deel ik.

Louise uit: Amsterdam

Over: Saalbach - Oostenrijk - Hotel Mulk

Ski schoolreisje voor iedereen die zich jong voelt en tegen de slappe lach kan

Frank van Dam

Over: Saalbach - Oostenrijk - Hotel Mulk

Wel aanraden omdat het organisatorisch klopt, je met alle ideeën mee mag doen zonder verplichting. Alle vakantiegangers hebben in de basis dezelfde interesses. Dat maakt een eenheid.

Bart uit: Ospel

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Ik heb een geweldige week gehad in St. Anton. Een leuke groep mensen, goede begeleiding, lekker eten en drinken, een gezellige sfeer, helemaal top! Je vindt al snel mensen waar je een klik mee hebt en we hebben dan ook een fantastische week gehad. Skisafari's waren goed geregeld en er was steeds een groep van ieders niveau, die ook aangepast werd aan de (weers-) omstandigheden.

Samantha Schreuder uit: Almere Poort

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Ik vond het een topvakantie. We hadden een hechte groep, en iedereen ging goed met elkaar. Het foute feest was ook erg leuk, toplacatie en de timing door het midden in de week te doen was super! Apres ski in Moos was geweldig, vliegend hert drankje is erg lekker! Begeleiders zijn heel informatief, de mensen in het chalet heel positief en we hadden een super goede chef! Al met al een wereldvakantie waarvan ik overtuigd ben dat we elkaar nog vaker gaan zien! Linda en Sanneke, ik zou geen betere roumies kunnen hebben. 😍 Ik had ook contact met de andere villavibers groep. In de bus leerde ik iemand leren kennen waarvan ik geloof er iets is ontstaan. Beide groepen waren er sowieso van overtuigd dat wij samen ook weer de busreis terug zouden nemen, zo mooi en het straalde van ons af. Valentijnsdag op de pistes met deze kanjer was dan ook een super mooie ervaring. We hebben besloten om dit mooie avontuur te vervolgen door te gaan daten. Als het bloeit tot iets ultiems dan laat ik het jullie weten!

Marjolein uit: Almere

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Zie boven. Ik heb geen reden om jullie niet aan te bevelen!!

Sanneke (Bij plaatsing op de website graag anoniem of Sanne bijv) uit: Eindhoven

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Ik zou de reis zeker wel aanbevelen. Er is altijd wel iemand met wie je klikt en de reisleiding helpt je ook als je er wat buiten zou vallen. Je moet wel tegen grote groepen en weinig privacy kunnen. Maar als je je daar over heen zet heb je een geweldige week, die goed geregeld is! Reisleiders staan open voor wensen voor bijvoorbeeld uitstapjes tijdens de week en als iets minder goed bevalt, gaan ze meteen voor je aan de slag. Deze reis is echt het voordeel van single zijn! Niet-single vrienden zijn jaloers dat ze dit niet mee kunnen doen!!! En terecht.

Linda uit: Rotterdam

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Fantastische week gehad! Je start met een groep onbekenden en gaat als vrienden naar huis. Door de ski safari's heb je altijd ski- en lunchmaatjes en bij de après-ski ontmoet je weer de gehele groep. Door het gezamenlijke ontbijt en avondeten leg je super makkelijk contact, steeds weer met anderen. Hierdoor voelde het als 1 grote groep en werden er geen groepjes gevormd.

Chantal uit: Den Haag

Over: St. Anton - Oostenrijk - Chalet Alber

Ging je normaal met je vrienden op wintersport, maar is dat nu lastig omdat zij een relatie en/of gezin hebben? Dan is een weekje Villavibes echt een aanrader! Je vindt een hoop herkenning bij veel vibers en dat zorgt snel voor een hoop lol. Daarnaast is er respect voor elkaar doe jij elke avond het licht uit of wil je liever een dagje niet de piste op, beide is helemaal prima. Dus zin een toffe week, go for it!

Ilona

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Ik heb een top weekend gehad in baarlo. Mijn eerste keer met Villa Vibes dus was wel erg benieuwd. Maar alles was top geregeld. De begeleiding was top en de locatie al helemaal. Met een super gezellige groep singles was het echt een super geslaagd weekend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Stefanie Wigbold uit: Arnhem

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Het is zo top geregeld. Niks hoeft en je kan doen wat je zelf wil. Er worden leuke activiteiten bedacht en er is veel humor bij de crew. Het eten wordt vers bereidt door echt een super kok op het weekendje weg dat ik had geboekt. Je mag en kan zelf met ideeën komen en er wordt van alles gedaan om te zorgen dat je super tijd hebt!!

Leontine uit: Haarlem

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Goede combinatie van activiteiten en tijd om te kletsen. Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Geweldige omgeving en gezellige, positieve mensen!

Niels uit: Amsterdam

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Super leuk manier om nieuwe singles te leren kennen, laat je niet afschrikken door grote groep, er zijn altijd momenten voor goede gesprekken en mooie activiteiten.

Margit uit: Gelderland

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

VillaVibes biedt de gelegenheid om andere singles te leren kennen tijdens een actief weekend. De eerste interesses deel je dan al meteen met elkaar, want samen heb je gekozen voor een actief weekend. Ik voelde mij onder gelijkgestemden: iedereen single, zelfde leeftijd categorie, vergelijkbaar opleidingsniveau en iedereen had zin in een weekend met buitenactiviteiten, afgewisseld met relaxt samen zitten op een terrasje of rond een kampvuur. De sfeer was meteen ontspannen.

Arieke Woudstra uit: Zaandam

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Eerlijk gezegd was ik best een beetje nerveus om mee te gaan. Ik zat nog niet zo lekker in mijn vel vanwege de coronatijd maar eenmaal in de auto tijdens het carpoolen was het al heel gezellig. En daar aan gekomen helemaal. Zoveel leuke mensen ontmoet. Ontzettend gelachen, leuke en lieve crew, lekker eten, prachtige omgeving en goede accommodatie. Echt een top weekend gehad! Twijfel je nog om dit te doen, dat is echt niet nodig! Het is super leuk!

Ria. uit: Arnhem

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Doen! 2 x een weekend geboekt en ik kijk uit naar een volgend! De 2e was het voor mij ook niet meer spannend omdat ik weet dat je ontzettend hartelijk wordt ontvangen!

Judith uit: Amsterdam

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Heel fijn om na een lange tijd van thuiswerken en quarantaine weer onder de mensen te zijn! Heel leuke en gevarieerde groep met mensen op een heerlijke locatie. Iedereen had er duidelijk zin in en de activiteiten en crew waren top!

Edwin uit: Amsterdam

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Het kasteel in de Ardennen is een oase van rust en is op rij afstand van Nederland. Je voelt je er samen met de prima crew en overige villavibers echt thuis!

Sara uit: Amersfoort

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Prachtig chateau, een heerlijke omgeving, lekker eten, leuke (en diverse!) groep mensen, spanning én ontspanning en nou ja.. Super goede vibes! Ik moest voor het boeken over een klein mentaal drempeltje maar.. mijn verwachtingen zijn overtroffen! En zeg nou zelf... heel veel kwaad kan het niet om een weekendje weg te gaan, toch?

Martin uit: Beek

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Erg leuke en ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Simon uit: Tilburg

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Villavibes vechtdal was mijn 1e ervaring met Villavibes, maar het heeft zelfs mijn beste verwachting overtroffen! Ondanks de Corona een super weekend gehad, met uitstekende begeleiding en een super toffe groep, die goed gemixt was met mannen en vrouwen! Het weekend is voorbij gevlogen! Een echte aanrader!!

E uit: Amsterdam

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Gewoon boeken, je hebt gegarandeerd een ontzettend gezellig weekend! Niets moet, alles mag tijdens het programma en je ontmoet like-minded medereizigers. Goede crew en nog betere feestjes.

Joris uit: Kloetinge

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Als je een leuke groep heb is alles super leuk. Dit weekend was dat ook zeker geval en dus een super weekend gehad.

Rick uit: Zevenaar

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Een heerlijk weekend weggeweest naar de Ardennen, met een ontzettend gezellige groep. Vooral in deze Corona tijd voelde het als een echte vakantie. Dit was mijn 2e keer met Villavibes, maar de dynamiek die al zo snel ontstaat in zon weekend blijft mij in positieve zin verbazen. Het is zo mooi om te zien, en te ervaren, hoe snel men met elkaar in contact komt en gemene delers vindt, in bijvoorbeeld humor. Mocht je twijfelen, wat ik ook te lang heb gedaan, niet nodig, gewoon gaan! Je kan het bijna niet niet naar je zin hebben met alle mogelijkheden, luxes en ook vrijheden die er zijn.

uit: Amsterdam

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Een geweldig weekend! Een mini vakantie met mooie activiteiten, een top crew, lekker eten en mooie feestjes! Een aanrader!

Martina

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Leuke ongedwonen sfeer. Sportief bezig zijn afgewisseld met een goed gesprek of moment van ontspannen samen zijn met een lekker drankje. Zeker doen!

Jet

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Villa Vibes is een ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het is echt zo dat er altijd wel een paar mensen tussen zitten waar je een goede klik mee hebt. Hierdoor heb je echt een leuk weekend, met zelfs nog de kans op meer of leuke nieuwe vrienden!

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Mooie gezellige locatie en in de omgeving veel activiteiten mogelijk!

Joyce uit: Breda

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Baarlo was geweldig! Veel activiteiten en veel opties om te relaxen, lekker eten en een ongedwongen sfeer, maar het allerbelangrijkste: Ik heb fantastische mensen leren kennen, waarmee het direct klikte en ik een onvergetelijke week heb gehad!

Linda uit: Zandvoort

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Baarloo is een prachtige omgeving waar heel veel leuke activiteiten te doen zijn. Het kasteel is prachtig en leent zich voor gezellig samen zijn, maar ook voor privacy.

Ron uit: Utrecht

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Zoals altijd goed verzorgd. Prettige crew en erg goed eten. Heel gevarieerder activiteiten, voor ieder wat wils. Lokatie is top.

Peet uit: De Bilt

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

De lokatie op een kasteel heeft voor mij een enorme meerwaarde: de wijdsheid van de tuin en de nostalgische gebouwen. De rondleiding door de kasteelheer was voor mij een "snoepje".

toon uit: den haag

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Ik zou het aanraden voor mensen die meerdere mensen willen leren kennen in een ongedwongen sfeer Ik zou het niet aanraden voor mensen die in zo een villavibes week willen stoppen met roken of stoppen met alcohol of denken in een paar dagen een serieuze relatie of sex te scoren. Daarvoor is de groep 40-65 reeds te ervaren.

Piet uit: Wormerveer

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Van 11 juli t/m 17 juli 2020 ben ik mee geweest met Villa Vibes naar kasteel de Berckt in Limburg. Het was voor mij een eerste kennismaking met Villa Vibes, maar een ervaring om niet meer te vergeten. Een enthousiast team was aanwezig, een perfecte locatie, een ruime keuze aan activiteiten, koks die gepassioneerd met hun vak bezig waren en het prima weer waren de ingrediënten die hebben bijgedragen aan een geweldige week. Er waren ongeveer 80 singles mee vanuit alle delen van Nederland, zelfs één Belg, en onder elkaar was er een heel ongedwongen sfeer. Naast serieuze gesprekken was er ook de nodige humor, activiteiten maar ook rustmomenten. Voor ieder wat wils. Een aanrader om met Villa Vibes op stap te gaan en leuke mensen te ontmoeten.

Claire uit: Breda

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Het was een supergezellige week met leuke mensen. De crew deed haar uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan. Zeker voor herhaling vatbaar en ik zou het elke single aanraden.

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Nu nog te moe om een mooi verhaal te bedenken 😉

Gerard uit: Amersfoort

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Waarom altijd iets ver weg zoeken, terwijl het dichtbij ook leuk, gezellig en ontspannend kan zijn. In anderhalf uur in een andere wereld. Leuke locatie, meer dan voldoende mogelijkheden om er op uit te gaan. All-inclusive, op een superniveau. Geen omkijken meer naar eten en drinken.

Liedeke uit: Utrecht

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Ik zal hieronder opschrijven wat ik bij mijn Facebook-bericht over de reis schreef vandaag. Voor mij dekt dat de lading, wellicht halen anderen er ook iets uit. ‘Daar ging ik afgelopen week, op mijn nieuwe bergschoenen, tussen dertig volslagen onbekenden, de Oostenrijkse Alpen op en af. Ik zag de mooiste landschappen. Was de hele dag buiten. Dronk biertjes in de zon. Daarnaast bleek ik een angsthaas als het gaat om afdalen. En af en toe een flinke worstelaar met mn eigen hoofd, omdat gewoon mezelf zijn te midden van zoveel anderen soms nog enger was dan de zoveelste berghelling. Ik kan nu allerlei kazige parallellen trekken tussen bergwandelen en het leven zelf. Ga ik niet doen. Met al zijn hoogte- en dieptepunten was mijn hikereis naar Oostenrijk gewoonweg een avontuur dat ik nooit had willen missen ❤️‘

Sebastiaan uit: Dordrecht

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Als je open staat voor een actieve single reis op niveau, gezellig & sportief, niet twijfelen maar gewoon doen. Hele toffe hikes gemaakt, gezellige (feest) avonden gehad én een echte positieve reiservaring rijker.

Lieke uit: Eindhoven

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Een groot fantastisch avontuur! Ik heb intens genoten van deze geweldige week. Tijdens de voorbereidingen vond ik het spannend. Met wie ga ik carpoolen en bij wie lig ik op de kamer? Vanaf moment 1 heb ik geen spijt gehad dat ik ben mee gegaan. Wat een lieve, leuke en sportieve lotgenoten heb ik tijdens deze reis ontmoet! De activiteiten en het hotel waren super! Ik mis de vibe nu al en ben pas 1 dag terug! Ik ga zeker nog een keer mee met een villa-vibe reis!

Mirjam

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Mijn allereerste singlereis en ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Maar het was echt geweldig! Superleuke, open en sportieve mensen. Veel gelachen maar ook veel serieuze gesprekken gevoerd. En ontzettend mooie hikes gemaakt. Na afloop van de reis zelfs nog een paar nachtjes eraan geplakt met een paar andere deelnemers!

David Kloet uit: Leiden

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Superleuke vakantie met de focus op de activiteit. Het bleef, volgens mij daardoor, heel ontspannen om elkaar te leren kennen. Ik at elke avond lekker eten aan een andere tafel en daarna was er ruimte om nog wat anders te doen, of gewoon te gaan slapen. De schitterende omgeving en goede gidsen maakten de wandelingen echt de moeite waard. Een aanrader om er even lekker uit te zijn!

Jan uit: Woerden

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Een heerlijk weekend om even heerlijk bij te komen en om veel nieuwe mensen te leren kennen. Tussen de verschillende activiteiten ook nog voldoende ruimte om heerlijk te socializen. Iets waar ik veel eerder aan mee had moeten doen!.

Lian uit: Stiene

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Wat een super leuke week. Sfeervolle accommodatie, heerlijk eten, mooie omgeving en een super leuke groep! De ingrediënten voor een fantastisch weekje Limburg!

Tjitske uit: Utrecht

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Doen! Gezellige groep mensen, top georganiseerd. Niks hoeft en alles mag, oftewel het ultieme vakantiegevoel

Lenneke

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Er hing een fijne, ongedwongen sfeer en er zijn veel mogelijkheden om de andere te leren kennen.

Bianca uit: Noord-Holland

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Mijn eerste vakantie met Villa Vibes; toch wel een beetje spannend! Nadat ik de knoop had doorgehakt om het eens te proberen, ben ik vol enthousiasme gestart aan deze singlereis. Het moment dat je voor het eerst alleen op een grote groep mensen moet afstappen, is best een beetje spannend. Maar wat was iedereen ontzettend open, spontaan en toegankelijk! Ik heb echt een fantastische week gehad met Villa Vibes. De locatie was top, het eten perfect en de groep was echt heel leuk. Iedere dag kun je wel met andere mensen optrekken, maar dat maakt voor niemand iets uit! Met elkaar wordt er voor gezorgd dat niemand alleen staat of dat je juist de ruimte krijgt om je even terug te trekken als je dat wilt. Er worden veel activiteiten georganiseerd, waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. Een echte aanrader om met Villa Vibes op vakantie te gaan! Wat ik ook opvallend vond, is hoe vaak sommige andere mensen in de groep al met Villa Vibes waren mee geweest. Dat vind ik heel veelzeggend en is natuurlijk een goed teken. Ik ga mij alvast oriënteren op de volgende reis met Villa Vibes. Dus mocht je twijfelen; hak die knoop door en probeer het een keer! Je zult er geen spijt van krijgen!

Jobien uit: Nijmegen

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Prachtige week gehad in Baarlo samen met een ontzettend fijne groep mensen! Bij thuiskomst had ik meteen heimwee (en dat heb ik normaal na een vakantie echt niet). Na één dag thuis heb ik gelijk voor augustus nog een weekje Baarlo geboekt!

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Zeker aanraden. Je leert veel mensen kennen, maakt snel contact. Je bent vrij om aan activiteiten mee te doen die je leuk vindt. Als je een dag alleen wilt kijken is dat ook prima. Zo fijn om weer even te kunnen dansen.

Sabrina uit: Den Haag

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Echt een hele leuke vakantie gehad! Het weer was super wat ook een hoop goed maakt aangezien je vooral buiten leeft. Het was een erg grote groep waardoor je niet iedereen spreekt. Maar desondanks genoeg leuke mensen gesproken en onwijs gelachen. Heb er nog spierpijn van. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Ik had deze week dan ook voor geen goud willen missen. Zeker na al die maanden thuiswerken was dit een aangenaam uitje. Mis het nu al...

Maaike Rutten uit: Bergen Lb

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Slagharen, daar kom je normaal niet. Je hebt er ook niets te zoeken, behalve de villa vibes gezelligheid. Het was weer een top weekend, super leuke mensen en lekker eten. Fijne gesprekken en een dansje, met de nodige activiteiten.

Peter uit: Raalte

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Vakantie in Nederland... tja ik weet niet dacht ik. Maar ik heb een super tijd gehad. De combinatie van een (sportieve)activiteit en savonds gezelligheid sprak me aan en ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een topvakantie! leuke mensen en crew, en super lekker eten. En natuurlijk moet je in Nederland soms een beetje geluk hebben met weer. En dat hadden we!! Top bedankt.

Margriet uit: Kollum

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Echt een aanrader dit weekend met Villavibes! Een hele relaxte sfeer in een hele mooie omgeving. Voldoende tijd voor ontspanning naast het deelnemen aan de mogelijke activiteiten.

Marij van der Loo uit: Nijmegen

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Komt nog

Eline uit: Zwijndrecht

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Een geweldige week gehad met een ontzettend leuke groep mensen! Mede door het lekkere Limburgse weer het echte vakantiegevoel gehad. Fijne sfeer, leuke accommodatie en diverse activiteiten. Zeker een aanrader!

Pi uit: Arnhem

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Ik ben eerder met kleinere groepen weggeweest (max. 20 personen) en had wat twijfels bij een groepsgrootte van ruim 70 personen. Maar nu ik ben geweest zou ik het zo weer doen! Het is een illusie om iedereen in 1 week tijd te leren kennen, dus dat maakt dan ook niet uit. Dat regelt zich vanzelf. Gewoon gaan en beleven!

Sander uit: Utrecht

Over: Gerolstein - Duitsland - Löwenstein

Actief, sportief, gezelligheid en met leeftijdsgenoten

Linda

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Leuke locatie met fijne crew! Mijn eerste ervaring met Villa Vibes, maar verheug mij nu al op mijn volgende keer. Niet twijfelen, gewoon doen!

Daan uit: Lienden

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Het is voor veel mensen die al jaren single zijn mogelijk om toch leuke trips mee te maken. Iedereen heeft hetzelfde en dat merk je ook aan de leuke en open gesprekken die er ontstaan. Ben nu voor 2-e keer geweest en beide keren was het leuk om mee te maken.

Mirjam uit: Amsterdam

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Goede organisatie en info ook vooraf! Goede facilitering van facebook, appgroep, carpoolen, snelle reacties. Goede verdeling m/v. Leuke plek! Op zich aardige crew en vol passie, alleen wat mij betreft kunnen jullie met net zoveel aandacht voor de coronaregels toch in het begin iets meer aandacht besteden aan het elkaar leren kennen. Doordat het dansen nu wegvalt (wat ik begrijp), mis je echt een kans om op een leuke ongedwongen manier snel intuitief af te tasten wie je van de hele groep nog wat beter wilt leren kennen en dat duurt nu dus veel langer (iig bij mij) en het is jammer als je er een stuk later in het weekend achter komt wie je goed ligt. Dus mss zou dit al wat soepeler kunnen gaan door n spel op de eerste avond te doen of mss pubquiz met veel muziekfragmenten oid met wellicht 1 x wisseling van team om ook nog eens aan een andere tafel te komen.

Rene Zwinkels uit: 's-Gravenzande

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Het is altijd een beetje spannend om ergens heen te gaan waar je niemand nog kent, maar de spanning was na een half uurtje al omgeslagen in gezelligheid. Ik had niet verwacht dat dit, in die paar dagen, zo fantastisch zou worden

Jorrit uit: Groningen

Over: Gerolstein - Duitsland - Löwenstein

Wielrennen in de Eifel is fantastisch.

Remco uit: -

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Heerlijk even weekend eruit in een mooie omgeving, waar leuke activiteiten zijn te doen.

Richard Winkels uit: Hellendoorn

Over: Gerolstein - Duitsland - Löwenstein

Het lijkt je leuk. Je wilt boeken. Maar je vindt het toch een tikje spannend? Neem van deze ervaringsdeskundige aan dat je heel wat mist als je tóch niet boekt. Het is top!

Monique uit: Gelderland

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Niet twijfelen, gewoon doen! Er wordt een heel goede sfeer gecreëerd, waarbij iedereen aansluiting vindt, je leuke activiteiten kunt ondernemen en qua eten en drinken zit het ook goed.

Yuri

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Nieuwe mensen ontmoeten op en ontspannen manier. Van individu op vrijdag tot en groots groepsgevoel op maandag. Je eigen input maakt het een succes.

Adrie uit: Eindhoven

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Leuk, ongedwongen weekend met mensen met de zelfde mind-set: geen gedoe of verborgen agenda's, gewoon plezier maken.

Larissa uit: Den Haag

Over: Vechtdal - Nederland - Slagharen

Het was een heerlijk ontspannen weekend. Alles is mogelijk qua activiteiten, je wordt daar heel vrij in gelaten. Het eten is heerlijk. Bij villavibes kan echt iedereen zichzelf zijn. Omdat de groep zo groot is kan je het altijd wel met een groepje mensen goed vinden. Bij onze groep maakte het niet uit bij wie je aanschoof, met iedereen was het gezellig! Zeker een aanrader!

Niels uit: Vlijmen

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Leuke week op vakantie in Nederland met VillaVibes. Leuke (sportieve) dagactiviteiten, lekker eten, feestje in de avond en vooral leuke mensen waarmee je vakantie viert. Ik heb nog wel eens de opmerking gehoord dat dit soort single groepreizen om daten gaat, maar dat is (voor de meeste mensen) niet het geval. Gewoon een leuke vakantie met anderen. En misschien dat je dan toch ook iemand speciaals ontmoet. Prima! Niks moet, alles mag.

Marianne

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Wat een fantastische Summervibes bij kasteel Dé Berckt in Baarlo! Supersfeer, het eten is geweldig en hele leuke mensen leren kennen! De camping was net een festival terrein, met leuke jamsessies en zwembadjes om af te koelen (zelf mee genomen) . De sfeer op de camping was al aanwezig door een superviber die al 4 weken de Vibes te pakken had! Bij het kasteel elke avond kampvuur en verrassend leuke Silent Disco avonden. Deze week was zo bijzonder, dat wordt moeilijk te overtreffen volgend jaar! Bij twijfel: gewoon boeken!

Robin uit: Twente

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Wel als je van de Caribische sfeer en temperaturen wilt genieten met fantastische groep mensen. Niet als je niet gestoken wilt worden door muggen want die zijn er in overvloed.

Robin uit: Heerhugowaard

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Even een rust moment weg van deze gekke corona tijd. Heerlijk van de kou naar de zon en ontspannen!

Laura

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Vakantie is al geweldig en al helemaal als je dit met mensen kan delen! Tijdens mijn vakantie met VillaVibes heb ik onwijs genoten en heb ik fantastische herinneringen en vriendschappen gemaakt. Het is onwijs gezellig, al heel snel leer je elkaar kennen en samen maak je er iets super gezelligs van :)

André Bormans uit: Elkenrade

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Ik ben zelf écht geen strandligger. Had deze reis geboekt vooral omdat eigenlijk niets anders kon (vanwege Corona). Uiteindelijk elke dat wel iets kunnen doen en veel van Curacao gezien. Er zijn toch altijd wel mensen die óók wel meer willen zien dan alleen het strand.

Michelle

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Heel bijzonder hoe je in zo'n korte tijd met zo veel mensen goede gesprekken kunt hebben. Ik heb me geen moment hoeven vervelen, er waren altijd reisgenoten die in zijn voor drankjes, een praatje, of het doen/regelen van extra activiteiten. Als alle VillaVibes reizen deze sfeer hebben, ga ik graag nog eens mee!

sander uit: Elst

Over: Curaçao - Willemstad - Mangrove Beach Resort

Ontspannen vakantie met veel vrijheid voor eventueel eigen invullingen. De organisatie was perfect, hoefde zelf nauwelijks iets te regelen.

Kim uit: Utrecht

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Een week vol afwisselende activiteiten waarbij je steeds zelf bepaald waaraan je deelneemt dus dat geeft vrijheid. De rode draad is natuurlijk wel het surfen, maar daar draait deze week zeker niet alleen om. Minstens zo gezellig is het samen chillen bij de middagsnack, een potje beachvolleybal, yoga aan het strand en dansen in Le Bambou.

Ilse uit: Den Bosch

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Neem gerust mijn reactie over het eten over.

Margriet uit: Nijmegen

Over: De Berckt - Limburg - Baarlo

Ben je single en wil je een weekje in een ontspannen sfeer leuke dingen ondernemen met mensen die je (nog) niet kent? Met villavibes kun je genieten van een prachtige locatie met heerlijk eten en drinken…en je zult je zeker niet vervelen!

Susan uit: Utrecht

Over: Molveno - Italië - Hotel Lory

Heerlijk om op vakantie te gaan met groep gelijkgestemde! veel lachen / lekker actief / er ontstaan leuke gesprekken & contacten.

Loes uit: Noordoostpolder

Over: Molveno - Italië - Hotel Lory

Voor de allereerste keer mee met een groep als deze. Wandelen en in contact komen met nieuwe mensen, dat leek mij wel wat. Als je open staat voor contact, kom je vrij gemakkelijk in gesprek. Bij twijfel, gewoon doen. Gesprekstof genoeg als je een dag op pad met een groepje. Je hebt wel wat conditie nodig, maar die verbetert ook tijdens de week. Tip: ga 's nachts rijden als je dat kan.

Liesbeth uit: Amsterdam

Over: Molveno - Italië - Hotel Lory

Super leuk om met een groep sportieve types op vakantie te zijn! In een korte tijd voelt t alsof je ze al jaren kent 😃

Luuc uit: Dieren

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Erg leuke vakantie waarbij de afwisseling tussen relaxen en dingen ondernemen ideaal is. Je bepaalt voor een belangrijk deel zelf de invulling van jouw ideale vakantie.

Astrid uit: Heerlen

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Als recent single is een vakantie boeken nogal een ding; eigenlijk zou je samen gaan, je wil er graag even tussenuit maar in je eentje is ook maar alleen. En, wie smeert je rug dan in? Ik heb een tijdje nagedacht over het boeken van de Kos reis bij Villavibes; wat voor soort mensen gaat mee, en dan moet je ook nog een kamer delen met iemand die je niet kent. Wat als het niet klikt? Nu ik net terug ben van de reis kan ik alleen maar zeggen, die twijfel was nergens voor nodig! Mijn ervaring was boven verwachting, en dat heb ik van meerdere reisgenoten ook gehoord. Het klikte heel goed met de groep, je zit soort van in hetzelfde schuitje; graag een leuke vakantie willen maar een omgeving van settelende vrienden hebben. Allemaal een drukke of veeleisende baan, en behoefte om juist na het afgelopen coronajaar even af te schakelen. Het grootste deel van de groep wilde gewoon plezier hebben, lekker bij het zwembad/strand liggen en ‘s avonds de bar in. No pressure, doen waar je zelf zin in hebt, niks moet alles mag. Ik had 4 boeken mee, maar heb denk ik 10 bladzijdes gelezen omdat het telkens gezellig kletsen was. De week vloog voorbij, jammer dat het al voorbij is, maar ik weet zeker dat ik snel weer met Villavibes op vakantie ga!

Robert uit: Breda

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Het is als single een hele leuke manier om op reis te gaan en nieuwe mensen te leren kennen.

Marieke uit: Amsterdam

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Een reis met Villavibes is zeker een aanrader. De groep is erg leuk door de gelijkgestemden-garanties en je hebt al snel veel lol met elkaar. Er waren erg leuke activiteiten te boeken, maar zelfs als je zelf nieuwe ideeën had werd dit nog gewoon aan het programma toegevoegd. Je kan zelf kiezen waar je wel of niet aan deelneemt, dus niks moet en alles mag. De reisleidster (Marleen) was ook fantastisch, dus alles bij elkaar een fantastische vakantie!

Ingeborg uit: Assen

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Bij twijfel absoluut doen! De ontmoeting op Schiphol voelt een beetje als je eerste schooldag. Maar dat gevoel gaat snel weg, want iedereen vindt het spannend, maar iedereen is er om plezier te maken. Niemand gaat er voor straf heen. Dat maakt het heel toegankelijk. Er zijn altijd mensen met wie het klikt! Ik heb echt een vakantie gehad om nooit te vergeten.

Mayke uit: Capelle aan den IJssel

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Op vakantie met Villa Vibes naar Kos was in een woord geweldig! Ik heb zo genoten met iedereen. De groep was super, ik had met de meeste wel een klik en aansluiting voor een praatje. Je doet waar je zin in hebt en en de activiteit die je wil sluit je bij aan. Het merendeel van de groep was van het stappen en dat hebben we dan ook zeker gedaan! Na 1,5 jaar corona maatregelen in Nederland was het letterlijk los op Kos. Het hotel is goed, gevarieerd eten, de bedden zijn prima, lekkere douche. Ik zou zeggen boeken dus!

Kevin uit: Capelle a/d IJssel

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Dit was de eerste keer dat ik ben meegegaan met een single reis en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Fantastische mensen leren kennen tijdens de reis, veel leuke activiteiten gedaan (waaronder quad rijden, boottochten, samen eten, karaoke, beach volleyball en een pubquiz) en een hele goede authentieke reisleidster die alles goed verzorgde en leuk mee deed met de groep!

Richard schutten uit: Schoonebeek

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Gewoon echt goed geregeld! Goede informatie van te voren en een topper van een reisleidster. Super gezellige groep en leuke herinneringen gemaakt samen.

Bart uit: Noordwijk

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Echt een geweldige week gehad. Een week op zee en in mooie havens en baaitjes, duiken vanaf de boot, enorm veel gezelligheid en gelach. Even over die drempel heen, maar man wat is zo'n week toch gaaf!

Erwin uit: Omgeving Nijmegen

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Had ik maar eerder geweten van het bestaan van villa vibes. Tof concept. Ik heb er hele leuke herinneringen aan overgehouden!

Peter uit: Winterswijk

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Leuke manier om in contact te komen met veel mensen in een relaxte sfeer. Goed verzorgd en georganiseerd. Groepsgrootte kan wat overweldigend zijn. Het is intensief door de vele contacten die je maakt, maar is er voldoende ruimte om je terug te trekken. Prachtige omgeving en toffe accommodatie.

Mariël uit: Zevenaar

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Bijzonder om te zien hoe je in een week van onbekenden naar een hechte groep mensen kan gaan. Er zijn mooie vriendschappen ontstaan. Rhodos zelf is prachtig en met toffe activiteiten was dit echt een heerlijke vakantie! Een aanrader!

Angela uit: Mierlo

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Deze groepsreis is een echte aanrader. Rhodos is een prachtig eiland waar voor iedereen voldoende vermaak is. Je kunt elke dag deelnemen aan activiteiten of je rust pakken op het strand. Goede restaurants en goede uitgaansgelegenheden. Het reisgezelschap bestond uit 30 verschillende mensen wat een hele prettige dynamiek gaf in de groep. Nu heeft Villavibes mij ook nog eens perfect weten te matchen met mijn kamergenoot. Dit maakte mijn vakantie helemaal af!

Niels uit: Amsterdam

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Een top vakantie gehad, fijne groep, veel optionele activiteiten, zodat je het zo actief kan maken als je zelf wilt. Je vindt altijd wel een paar vibers waar je een goede click mee hebt.

Nathalie uit: Uithoorn

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Super leuke energieke week! Mooie lokaties en omgeving... helemaal top en echt een aanrader.

Annemarie uit: Helmond

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Een heerlijk weekend gehad in Groesbeek met alleen maar leuke en gezellige mensen. Een grote groep mensen dus altijd wel iemand om mee te kletsen, te lachen en te dansen. Prachtige omgeving voor heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van het gezelschap. Aanrader

Pieter uit: Almere

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Wel aanraden: mooie accommodatie met voldoende mogelijkheden tot een relaxed verblijf. De mensen in de groep moet je natuurlijk afwachten. Er zijn initiatieven om de groep wat hechter te maken wat mooi werkt. Niet aanraden: vrij veel rommeligheid en onvoorbereide acties of last minutes changes/info. Dit kan eigenlijk met vrij eenvoudige middelen een stuk beter. Een goede voorbereiding is het halve werk. Vermijd in de communicatie multi-interpretabele teksten, geheid gedoe ermee.

Famke uit: Amsterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Heerlijke week gehad met Sailvibes in Kroatië, supergoed georganiseerd en heel veel leuke nieuwe enthousiaste mensen ontmoet. Echt een aanrader, ik wil volgend jaar weer!!

Markus van der Gugten uit: De Helder

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Voor een reis met singles die zeer veel ervaring hebben in het (bedrijfs)leven en communicatiefvaardig zijn om leuke interessante en verassende gesprekken mee te voeren, staat eigenlijk een reis met VillaVibes garant voor een zeer positieve ervaring.

Paul uit: Zwijndrecht

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Heerlijk weekend in Groesbeek gehad. Alles top geregeld. Maar vooral de relaxte sfeer sprak mij ontzettend aan. Heerlijk gelachen en gek gedaan met elkaar. Voelde me af en toe gewoon weer 18 (Msc een leuk weekend thema "Voel je weer jong" ? :-) ) De diversiteit aan mensen leidde ook tot mooie gesprekken! De activiteiten, mountainbiken en golfen in mijn geval, waren hartstikke leuk om aan mee te doen. Kan iedereen zo'n weekend aanbevelen!

Graeme uit: Tilburg

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Ik raad deze vakantie aan als je op een ongedwongen manier wilt genieten van ontspanning, activiteit en een bruisend nachtleven. Kos heeft alles en Villa Vibes maakt dat nog completer.

Suzanne uit: Breda

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Echt een aanrader!! Ik wist niet helemaal wat ik moest verwachten van een singlereis, maar het was heel relaxed en laagdrempelig. Organisatie was top en de mensen superleuk, voor herhaling vatbaar!

Judith uit: Amsterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Ben je gek op zon, zee en wind, maar houdt het feit dat je nooit eerder gezeild hebt je tegen? Niet doen! Ik heb echt een fantastische zeilweek beleefd en behoorlijk wat geleerd op dit gebied. Want zeilen had ik eerder nooit gedaan. De ruimte op het schip is beperkt, maar wij hadden zo'n leuke groep mensen aan boord, dat ik me daar geen enkel moment druk om heb gemaakt. Wij hadden elke dag een prima wind en hebben zelfs een dag wilde dolfijnen gespot: geweldig!

Loraine uit: Geel

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Een hele leuke strandvakantie met genoeg variatie als je wil, boottocht, het eiland rond met een jeep of buggy, lekker makkelijk met de fiets overal snel naartoe. Je maakt het zo druk of rustig als je wil, zowel door de dag als ‘s avonds! Heel mooi eiland.

Robin uit: Twente

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Wel voor de activiteiten, leuke groep, relaxen aan de beachbar en gezellige centrum van Porec. Niet voor de kamers in het hotel.

Anne uit: Utrecht

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Voor sommige mensen is een 'Singlereis' toch een dingetje. Maar nee - het draait in eerste instantie niet om het vinden van een liefde en er wordt dus niet gespeeddate in ongemakkelijke situaties. Waar draait het dan wel om - een toffe week hebben met gelijkgestemden, mooie gesprekken en heel veel lol met elkaar. Tijdens de week schoot dan ook de gedachte door mijn hoofd 'Waarom heb ik mijzelf een reis als deze niet al 3 jaar eerder gegund?'

Elise uit: Utrecht

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Een goede combinatie tussen af en toe een activiteit en voldoende tijd om te ontspannen aan het strand of zwembad. Leuke bestemming, voor als je een niet al te actieve vakantie wilt hebben.

Ernst Lenstra uit: Julianadorp

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Voor mensen die het spannend vinden om voor het eerst met een groep op reis te gaan kan ik alleen maar zeggen; Het was echt helemaal geweldig, zoveel leuke/enthousiaste mensen ontmoet. Het was echt een Feestje. Datumprikkers voor een reunie al in de planning. Dus twijfel niet en boek je reis met villavibes!!

Tjitske uit: Utrecht

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Absolute aanrader, ook als je geen zeilervaring hebt. Heerlijk om de hele dag buiten te zijn en met elkaar alles te regelen voor, tijdens en na het varen. Het voelde alsof ik met een grote groep vrienden op vakantie was.

Enrico uit: Veenendaal

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Komt veel leuke mensen tegen die "gewoon een leuke week" willen hebben. Lekker ongedwongen.

Jolanda Dekker uit: Heerhugowaard

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Ik ging met een open mind naar dit weekend toe. Ik had een vriend van me over Villa Vibes gehoord en wilde het ook wel eens meemaken. Hij was al diverse keren bij jullie geweest. Ik was aangenaam verrast toen ik op het laatste moment toch kon komen. Ik stond op de wachtlijst. De sfeer was van het begin tot het eind heel relaxed tussen iedereen. De dansavonden vond ik heel fijn om tussen mensen het ijs een beetje te breken. De diverse activiteiten zoals mountainbiken, wandelen en golfen zijn een leuke uitdaging voor de sportieve mensen. Ook voor de 'thuisblijvers' werd gezorgd.

Robin Leegwater uit: ZWAAG

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Ga ervoor, laat je verrassen door de mogelijkheden die naar je toe komen. Nieuwe ervaringen, nieuwe vrienden maken, ga ervoor.

Germaine Govaart uit: Purmerend

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Elke vakantie van VillaVibes kan ik aanbevelen omdat je altijd op vakantie bent met gelijkgestemden. Dit zorgt voor sfeer en voor aanspraak. Heerlijk met elkaar genieten en als vanzelf een mooie en memorabele tijd creëren.

Eline uit: Brielle

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Ik zou deze vakantie zeker aanraden om het ongedwongen sfeertje met gelijkgestemden die gewoon zin hebben in een hele leuke vakantie.

Dick uit: Zwolle

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Aanrader: fietshuur is goedkoop, Mylos Beach Bar is overdag relaxt verpozen aan het strand en met name in het weekend 's-avonds erg leuk! All-inclusive bij Apollon Hotel is goed geregeld en prima kwaliteit! Ook leuk om boottochten te maken vanaf Kos-haven.

Elmy uit: Alphen aan den Rijn

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Ook al ervaar je een drempel... gewoon doen!! Ik heb zoveel gelachen en kijk alweer voor een volgend uitstapje ;-)

Matthijs uit: ARNHEM

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Twijfel je? Doe het! Ik twijfelde heel erg of ik op singles reis zou gaan, maar heb het toch gedaan. En geen seconde spijt gehad. Mijn roomie was leuk en de groep was top.

Melissa uit: Arnhem

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Wederom weer een topvakantie gehad. Wat is het toch leuk om zoveel nieuwe mensen te leren kennen die allemaal hetzelfde doel hebben, nl het fijn hebben met elkaar. De reizen zijn altijd goed georganiseerd en de reisleiding is geweldig. Absolute aanrader voor iedereen die niet alleen op vakantie wil.

Ellen uit: Zoutkamp

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Wat was het weer een feest om nieuwe mensen te ontmoeten, fijne gesprekken te voeren, heel veel te lachen. Heerlijk om op een zeilboot je eigen huisje op het water te hebben en de wereld van een andere kant te leren kennen evenals een heleboel andere mensen.

Kaylee uit: Voerendaal

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Een fantastisch weekend op een zeer mooie accomodatie in de prachtige natuur van de Ardennen. Gezelligheid met een grote groep mensen die allemaal maar een doel hebben en dat is er samen een te gek weekend van maken. Leer nieuwe mensen kennen, voer mooie gesprekken of speel gezellig samen spelletjes buiten of binnen bij de openhaard. Alles is mogelijk! Iedere dag een mooi programma waarbij je zelf kiest waar je bij aansluit. De kok verzorgd de hele dag de innerlijke mens en er is meer dan genoeg keuze in drankjes. Na het eten vinden er nog leuke gezamenlijke activiteiten plaats waarna tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer gaan op de dansvloer of gezellig gezongen wordt bij het kampvuur. Je kiest zelf waar je wel of niet bij aansluit! Na het weekend ga je moe maar zeeeer voldaan weer naar huis en geniet je nog lang na van alle leuke en mooie momenten.

Leon uit: Tilburg

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Gezellig, maar geen sociale druk. Volop activiteiten, maar niks verplichts. Groepsgrootte van 60 mensen draagt hier ook aan bij. Het beeld dat Villavibes op de website schetst wordt waargemaakt. Als er lente 2022 weer een surfcamp zou zijn, ga ik weer mee.

Linda uit: Utrecht

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Het samen beleven! Zeker na afgelopen tijd. Dankjulliewel voor de goede organisatie!

Dennis de Boer uit: oirschot

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Het feest begint al op het vliegveld. Je komt oude vrienden tegen van vorige reizen. Gelijk begint de groep zich te mengen en de gesprekken beginnen. Op de boten ontstaat een hechte groep en bij de wisseling van boot naar boot leer je iedereen beter kennen. Je hoort elkaars verhalen aan. je lacht bij het ankerbiertje , geniet van de het op stap gaan en na 1 dag is het 1 grote vriendengroep. Gedurende het zeilen wordt je vrij gelaten wat je wilt doen.. actief zijn of gewoon staren op dek naar hoe de lucht en wolken tussen de zeilen aan je voorbij gaan terwijl het ruizen van de wind het kabbelen van de golfjes je tot rust laten komen.

Olaf uit: Valkenswaard

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Prima vakantie. Leuke bestemming. Voor iedereen met verschillende wensen wat te doen. Van strand tot excursies. Grote groep met gemêleerde deelnemers.

Katinka uit: Doesburg

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Het concept Vrijheid/blijheid staat hoog in het vaandel

Marion uit: Krommenie

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Een hele leuke week gehad in Porec, Kroatië. Leuk gezelschap, prima activiteiten. Wat heb ik weer ontzetten gelachen. Heerlijk, ik kan er weer even tegenaan. Ireen onze reisleidster was helemaal top. Stond altijd voor je klaar. Hotel was prima alleen jammer dat het wat verder van het stadje was waardoor je altijd een taxi moest nemen.

Maarten uit: Didam

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Hou je van de volgende dingen? - Actief / buiten zijn - Gezelligheid / feestje Dan raad ik je deze vakantie aan. Het is een vol programma, maar je kunt zelf kiezen waar je aan mee wil doen. Het is makkelijk om contacten te leggen met anderen. Het was een super ervaring! Surfen is leuk, de groep was gezellig en de locatie was perfect!

Yvonne Wesling uit: Berlicum

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Iedereen komt alleen, en gaat met super veel leuke ervaringen en nieuwe contacten weer naar huis

Tanja uit: Utrecht

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

De reis gelukkig niet bedoelt als dating reis. Nieuwsgierig waren we wel naar elkaar ;) Zo fijn om de verbinding te voelen met diverse verschillende mensen. Ik heb genoten. Heel natuurlijk deelden we van alles met elkaar. Activiteiten, tijd, rosé ;) verhalen en buikpijn en tranen van het lachen. Zou m.i. voor iedereen een goed idee zijn er eens deze manier een weekje weg te zijn. Porec ook prima plek om in kleinere groepjes van alles te ondernemen. Ik hoop dat ik volgende keer ook mee mag!

Frank uit: Moergestel

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Mijn eerste keer met villavibes weggeweest en een topmerk beleefd in Kroatië. Leuke mensen ontmoet, leuke activiteiten en vooral een super leuke reisleidster

Inge uit: Rotterdam

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Nog nooit met een singlereis mee geweest, maar dit was boven verwachting. Hele chille vibe, leuke mensen en écht een vakantiegevoel. Ik kan deze reis zeker aanraden!

Ludvig uit: Utrecht

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Deze vakantie combineert de ontspanning van een strandvakantie met actief zeilen (als je dat wilt), waardoor het een leuke afwisseling is. Ook is er gedacht aan de nodige gezellige borrels, feestjes en lekker eten bij diverse restaurants. Dat maakt deze vakantie tot een mooie ervaring en basis om laagdrempelig met andere singles in contact te komen.

Willem Schellingerhoud uit: Rotterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Voor de 2de keer mee geweest met Villa Vibes. Alhoewel ik niet veel zeil ervaring heb sprak deze mogelijkheid mij zeer aan. Een ongedwongen vakantie waarin je toch actief kan mee doen. De combinatie tussen actief zeilen en heerlijk genieten van de buitengewoon mooie natuur van Kroatië is ideaal. De schoonheid en de beleving heeft mij wederom in positieve zin verrast. Het is natuurlijk altijd maar de vraag of je leuke en gezellige reisgenoten hebt. Je zit toch met 8 personen op een relatief kleine boot. Het enige wat ik er over kan zeggen is dat ik hoop dat ik ze allen snel weer zal zien. Alsof we elkaar al jaren kennen. Wat een heerlijke groep was dit weer. Er was zoveel positieve energie, liefde , goede gesprekken en knuffels die we met elkaar konden delen. De 7 dagen met elkaar op de boot zijn voor mij veel te kort geweest. Onze Skipper, Barend, is een echte zee rot. Hij past zo in de film de Pirates of the Caribien. Hij maakte onze groep compleet. Top vent! Op dit moment zit iedereen weer thuis. Ik heb het idee dat allen ongeduldig zitten te wachten tot er weer nieuwe foto's worden gedeeld van de vakantie. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik weer mag aansluiten bij een volgende reis. Enorm veel dank voor de onvergetelijke ervaring!

Ankie uit: Den Haag

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Geweldige vakantie gehad met een super leuke groep singles!!

Joris uit: Goes

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Het zijn goed georganiseerde reizen, wel zijn de reizen een stuk duurder als niet Single reizen dat is wel een minpunt. Normaal was de groep waar ik mee meeging rond de 30 personen nu was het een vakantie met 65 mensen. Ik vind dit wel teveel ben ik achter gekomen, met een kleinere groep heb je toch wat meer betrokkenheid met elkaar. Nu heb je wel even een paar dagen nodig om je weg te vinden. Voor de rest een heerlijke vakantie gehad :) Succes met de organisatie.

Luuk uit: Waalwijk

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Telkens hebben de VillaVibesreizen de x-factor voor mij; geweldige groepen mensen, super geregeld en één grote dosis aan positieve vibes en gezelligheid. Ik zou niet snel een andere singlereisorganisatie kiezen.

Theo Beekman uit: Doorwerth

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Erg leuke week gehad, veel nieuwe mensen ontmoet. Zeilen was erg ontspannen, lekker eten en drinken. Prima vakantie.

Susanne uit: Hoogvliet

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Dit was mijn eerste reis met Villa vibes; mijn doel was om een gezellig weekend te hebben en dat is gelukt! Leuke activiteiten, geweldige crew en goed eten, daarnaast ook voldoende tijd om zelf even te ontspannen en de anderen te leren kennen!

Ramona uit: Naaldwijk

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Twijfel je om voor het eerst mee te gaan met een van de reizen van VillaVibes? Ik kan alleen maar zeggen; Gewoon doen! Er zitten altijd gezellige mensen bij, er worden leuke activiteiten georganiseerd, het eten is heerlijk, er is genoeg te drinken en er is voldoende vrije tijd om een spelletje te doen of gewoon gezellig te genieten van de mensen en omgeving. Boek je de Ardennenreis ga dan zeker mountainbiken! Het was een mooie en uitdagende route.

Han van Loon uit: Bergen op Zoom

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Ardennen had een mooie combinatie van activiteiten, spelletjes, eten en feestjes. met een gitarist bij het kampvuur maakte dit het weekend compleet :)

Lisanne uit: -

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Van tevoren had ik verwacht dat dit een leuk weekend zou worden. Allemaal singles bij elkaar, dat zullen wel sociale mensen zijn, dus dat wordt vast gezellig. Met deze gedachte ben ik het weekend naar de Ardennen ingestapt… Maar al binnen de eerste 24 uur waren al mijn verwachtingen volledig overtroffen! Wat een energie en humor zat er in de groep! Het eten smaakte heerlijk, alles was goed verzorgd, tot aan de extra oordopjes die klaarlagen om te pakken. De eerste avond ben ik met tegenzin toch maar om half vier naar bed gegaan, omdat ik niet half slapend op de mountainbike wilde stappen de volgende dag. Moe was ik echter nog niet, maar ik zat vol energie van de mensen om me heen. Tijdens zo’n weekend ga je heen om een leuke tijd te hebben en verwacht je niet direct iemand te ontmoeten met wie het enorm klikt. Dit overkwam mij wel :). Dit, samen met de hoeveelheid lol, energie, belevingen, het eten, de omgeving, de enthousiaste crew, zorgde er samen allemaal voor dat dit voor mij een onvergetelijk weekend is geworden!

Nikita uit: Eindhoven

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Super leuke actieve reis waarbij je kunt doen en laten waar je zin in hebt. Mogelijkheid om constant bezig te zijn, maar ook om lekker te relaxen.

Veerle uit: Den Haag

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Ik kan iedereen een vakantie met een groep singles aanraden. Mensen staan nog meer open voor een goed gesprek en een nieuw contact. Ik vond de samenhorigheid heel sterk en super fijn op mijn vakantie. Elke dag leerde je weer andere mensen kennen en was het een groot feest om samen op vakantie te zijn!

Frank Niessen uit: Montfort

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Deze vakantie is een dikke aanrader. Een goede balans tussen een actieve vakantie (surfen) en de nodige feestjes op het strand of in de kroeg. Je verblijft op een leuk kamp waar alles goed georganiseerd is door een zeer enthousiaste Belgische crew. De dynamiek die is ontstaan gaandeweg de week tussen de Villavibers en BoardX was top. Het surfen ansicht is zwaar, maar zeer leuk en verslavend. Bij een ieder merkte je de drive om te willen slagen om aan het einde van de week goede golven te kunnen pakken. Ik heb de reis vooral ervaren als: alles kan, niks moet. Er is een voortdurend aanbod van diverse activiteiten die je naar eigen interesse kunt invullen.

Maik uit: Eibergen

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Als je alleen op vakantie wil is dit een aanrader. Je ontmoet mensen op een ongedwongen manier en je doet leuke dingen samen. Contacten leggen gaat vanzelf. Uiteraard heb je niet met iedereen een klik.

Ferdinand uit: Amsterdam

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Het single zijn heb ik de afgelopen 10 jaar niet gemist, maar deze vakanties wel. Wat een mind-blowing ervaring. Volledige mentale reset, alsof ik op een andere planeet heb geleefd: superleuke groep met openminded mensen, harmonie, dynamiek, mooi weer, lekker eten, spanning.

Milou uit: Zeewolde

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Ik raad iedereen die single en hoger opgeleid is aan om mee te gaan op reis met VillaVibes. Je krijgt er zoveel voor terug. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb omdat ik een geweldige week heb gehad met geweldige mensen. Het heeft mij ook nieuwe inzichten opgeleverd. Veel gezelligheid, mooie gesprekken, gelijkgestemden gegarandeerd kortom een geweldige tijd gehad.

Maurice uit: Rijswijk

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Hele leuke reis, goed georganiseerd alles kan en niets moet!!

Coen uit: Alphen

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Geweldige week beleefd! Een van mijn beste vakanties ooit. Ik kende niemand, nooit een single reis gedaan, maar nu zeker elke vrienden bij gekregen.

Nienke uit: Leiden

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Je mag evt wel citeren uit teksten hierboven:)

Joyce uit: Oss

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Lekker een weekje zon, zee, strand. Niks moet en alles mag. Heerlijk iedere avond op stap geweest in Kos stad. En overdag veel bij Mylos of Nissi beach bar.

Hanneke uit: Maarssen

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Rhodos is een divers eiland waar je alles kan doen wat je zelf wil. Stappen, cultuur, activiteiten en ontspanning. Aanrader is barbossa strand tent waar je heerlijk kan eten en drinken, gratis bed kan krijgen aan het strand. Eten in het hotel is oké, maar er zijn heel veel leuke en heerlijke eettentjes in de oude stad!

Madelon uit: Voorburg

Over: Filzmoos - Oostenrijk - Hotel Bischofsmütze

Heel leuk dat je binnen een hele korte tijd een super leuke en fijne band opbouwt met nieuwe mensen!

Joyce uit: Almelo

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Super genoten van mijn eerste singlereis en überhaupt alleen op reis. ‘N échte aanrader, bij twijfel, in dit geval DOEN! Geweldige ervaring en leuke nieuwe vriendschappen opgedaan. De liefde zat er helaas voor mij niet tussen, maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

Michiel Lamens uit: Den Helder

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Naar het einde van het vakantie seizoen, op het werk werd een klus geannuleerd. Gauw kijken op Villavibes website want toch nog even lekker een week in de zon met ontspannen en zelfgestemde Vibers. Het werd golfsurfen in Montalivet, wat een top week.

Jerry uit: Zeist

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Leuke zeilvakantie. Als je overdag lekker op zee wilt zijn en wat wilt leren over zeilen en je daarna gezellig wat wilt drinken en nieuwe mensen wilt leren kennen. Bezochte locaties waren prima.

Roos uit: Arnhem

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Het was echt een heerlijke zeilvakantie, de schippers zijn top. Je leert veel nieuwe mensen kennen.

Marloes uit: Rotterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Fantastische week voor als je even lekker willen ontspannen op het water en aan het eind de dag goed af wil sluiten met een feestje, maar waar ook ruimte is om je terug te trekken. Vermoeid maar voldaan kom je terug!

Gerdien uit: Katwijk aan Zee

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Nooit gedacht dat er zulke hippe, vlotte en leuke mensen met een singlereis mee zouden gaan! Het programma is optioneel, dus je hebt ook genoeg tijd om te chillen. Je spreekt veel mensen, ieder met een interessant verhaal, ik heb enorm gelachen.

Daphne uit: Tilburg

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

De zeilvakantie word terecht omschreven. We hebben met de groep een fantastische tijd gehad. Voor elk moment waren er wel mensen om bij aan te sluiten. De locaties waren mooi en het zeilen was een avontuur. Als je twijfelt, stop ermee en gewoon inschrijven! Je krijgt er geen spijt van

Serge uit: Waalre

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Ik zou deze vakantie zeker aanraden. Ook als je niet per definitie op zoek bent naar een relatie is de ervaring gewoonweg super leuk. In mijn geval een tennis vakantie met enkel mensen die een passie voor tennis hebben. Dat alleen al schept een band! Verder veel aanspraak met mensen die allemaal wel wat hebben meegemaakt. Leuke actviteiten waar je wel/niet aan mee kan doen. Allom genoeg vrijheid en blijheid!

Reinhout uit: Raamsdonk

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Ik heb echt genoten van deze week. Leuke mensen en vriendelijk reisleiders. Echt een leuke vakantie als je kan leven met de basics!

Glenn uit: Rotterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Kroatie was een hele leuke en intense reis. De begeleiding is erg goed, de route die je aflegt is leuk en het zeilen wordt goed uitgelegd. Ik had een hele gezellige groep en er werd behoorlijk wat afgefeest. Hou er wel rekening mee dat de slaapaccommodaties klein zijn en dat het intens kan zijn om zoveel sociale contacten op te doen als je net als ik al anderhalf jaar uit huis werkt. Als je op een boot zit, is het lastig tijd voor jezelf te nemen. Al met al was het een geweldige week.

Margaret van der Zouwen uit: Den Haag

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Super leuk weekend, aan te raden als je graag nieuwe mensen leert kennen, niet bedoeld als rust weekend maar plezier maken. Veel lachen en blij en moe thuis komen.

Bram uit: Breda

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Absolute topper als het gaat om surfvakantie/surfkamp. Relaxte camping, goede locatie om kennis te maken met het surfen of om verder ervaring op te doen.

Peter uit: Den Haag

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Bij dit soort vakanties is het goed om anderen te ontmoeten maar niet om een op een elkaar te kunnen leren kennen.

Eva uit: Maassluis

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Een relaxte vibe, zand tussen je tenen, goed eten, leuke activiteiten en toffe surflessen. Het fijne van deze vakantie is dat je nergens toe verplicht bent. Er zijn veel activiteiten naast de surflessen, zoals yoga, mountainbiken en workouts. Maar je kan je ook aanmelden om te gaan wakeboarden, archery tag, karten of paard te gaan rijden. Het verblijf zelf is ook prima, je kan zelf je tent meenemen, of in een grote tipi of safaritent slapen. Lekker met je wc-rol 's ochtends vroeg over de camping, naar de wc's en douches die goed schoongemaakt worden. Het eten was ook goed. 's Ochtends kon je kiezen tussen stukbrood en yoghurt/kwark met allerlei toppings (of gewoon beide) en lunch en avondeten werden elke dag vers bereid met verse ingrediënten. Als je op zoek bent naar een vakantie zonder verplichtingen, maar met een hele hoop leuke activiteiten om uit te kiezen, zou ik zeker deze reis aanbevelen.

Ellen uit: Vianen

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Je kunt gewoon zijn wie je bent, fantastische sfeer. Geweldige locatie. Rijke ervaring!

Henny Hermans uit: ALPHEN AAN DEN RIJN

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Bovenstaande opmerking (vraag 9) kan wat mij betreft op de website. Het lukte niet om een foto te uploaden voor het smoelenboek, dus al er een foto nodig is dan kan ik die alsnog mailen.

JP uit: Brielle

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Toffe reis, leuke nieuwe mensen leren kennen en goede reisleiding

Charlotte uit: Rotterdam

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

SailVibes is een echte aanrader voor (sportieve) buitenmensen die wel van een feestje houden. De sfeer tijdens het 'ankerbiertje' is vergelijkbaar met après-ski en kan zo maar omslaan tot een nóg leuker feestje in de vorm van een steigerparty! De gevarieerde bootindeling zorgt ervoor dat je veel nieuwe mensen leert kennen. Deze reis is absoluut voor herhaling vatbaar.

Bart uit: Zwolle

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Een tennisvakantie is een ideale manier van actief bezig zijn (met een leuke sport!) in combinatie met lekker eten en drinken, gezelligheid met de groep, leuke dingen doen in de omgeving en gewoon ontspannen bij de zee/zwembad. Mooie zonnige bestemmingen! Door de lessen en toernooitjes leer je ook snel de groep kennen. Je vindt altijd aansluiting!

Lisa Klatten uit: Delft

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Montalivet is een super leuk surfcamp met een relaxte sfeer. Je bent de hele dag lekker buiten en actief in het water. Maar naast het surfen, worden er genoeg andere leuke activiteiten georganiseerd. Niks moet, maar (bijna) alles kan. Daarbij is het eten ook super goed geregeld, met iedere dag een andere lunch op het kamp. Gewoon top!

Jeroen uit: Zwolle

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten vooraf, maar besloot buiten mijn comfortzone te gaan en de reis te boeken. Het is een fantastische ervaring geweest. Veel nieuwe leuke mensen leren kennen. Natuurlijk heb je niet met iedereen dezelfde klik, maar dat hoeft ook niet. Kroatie is fantastisch om te zien en de dag dat we de dolfijnen al zeilend zagen was helemaal top.

Enita uit: Amsterdam

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Mensen van je eigen opleidingsniveau en toch allemaal anders. Je leert opnieuw om je open te stellen voor andere mensen in een heerlijk ontspannen sfeer.

Jasper uit: Hilversum

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Het leren surfen is een fantastische ervaring met een grote gezellige groep en enthousiaste surf coaches uit België. Eten en drinken is door Board X heel goed verzorgd & altijd geserveerd met een glimlach!

Elvine uit: Den Haag

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Super leuke activiteiten samen; Veel nieuwe mensen leren kennen met allemaal hun eigen verhaal!

René uit: Gouda

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Ik heb de week Kos ervaren als een goede mix van activiteiten, ontspanning maar vooral ook vrijheid. Niets moet, heel veel mag. VillaVibes doet er duidelijk heel veel aan om te zorgen dat de reis voor iedereen leuk is, en bij een vraag gaat de reisleiding hier snel achteraan. Ook de groep zelf was super en zelfs de zeer lange vertraging met het vliegtuig was een extra middag gezelligheid. Op deze reis weer veel geleerd en toch ook totale ontspanning.

Lenneke uit: Dordrecht

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Weekend Belgische Ardennen is zeer de moeite waard; schitterend gebied, leuke activiteiten (Mountainbike en Kayak), prachtige locatie met bijzonder authentiek 'manoir/kasteel'. Kampvuur op de helling, leuk gezelschap en qua activiteiten voor ieder wat wils.

Renske uit: Katwijk

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Ik heb een fantastische tijd gehad. Het is fijn om op pad te zijn met gelijk gestemden, daardoor is er direct een band en was het direct gezellig. Er was continue een positieve energie aanwezig. Veel samen gelachen, gedanst, gezwommen en ook uiteraard ook gezeild. De reis was perfect georganiseerd. Aan boord steeds lekker eten en genoeg stijger borrels. *PROOST* Een aanrader dus!

Patrick uit: Voorburg

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Hele goede vakantie gehad met alle gelijkgestemde single mensen. Leuke activiteiten die zeer gevarieerd zijn. Super enthousiaste reis begeleidster

Corine uit: Hilversum

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Het land, de temperatuur, de zon, de zee, het zwembad, de groep, gezelligheid, excursies, het is zo heerlijk om er even een weekje tussen uit te zijn en te genieten van alles waar vakantie om draait.

Andrea uit: Zeewolde

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Wanneer je geen geschikte reispartner hebt, is het heerlijk dat je bij VillaVibes een heleboel geschikte reismaatjes krijgt.

Ian uit: Den Haag

Over: Montalivet - Frankrijk - Surfcamp

Na een lange relatie, was dit mijn eerste singles vakantie en wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Maar als je een actieve vakantie zoekt, met een groep leuke diverse mensen, niet twijfelen, gewoon boeken en meegaan!

Marry Hidding uit: Utrecht

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Super gezellige groep, veel gelachen, leuke gesprekken gehad en veel gedanst! En een aantal blijvende contacten aan over gehouden! Ook leuke excursies aangeboden en lekker op het strand gelegen, top vakantie!

Patricia uit: Krommenie

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Wat een week! De warme ontvangst door Ireen op Schiphol, het kennismaken met de groep (help, die 39 namen ga ik nooit onthouden!), het samen dansen de eerste avond na aankomst in het hotel .. het heeft direct de toon gezet voor de rest van de vakantie. Wat heb ik een leuke, interessante, lieve, mooie mensen ontmoet. Ik heb met hen gegeten en gedronken, gevaren en gedanst, geluierd in de zon en zalige uurtjes aan tafel doorgebracht. Er ontstonden mooie, warme vriendschappen die ik blijvend ga koesteren. VillaVibes, dankjewel voor een onvergetelijke week!

Ronald uit: Doetinchem

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

laat je verwachtingspatroon los en ga lekker met een open blik en aantal dagen genieten, dan is een organisatie zoals deze DE organisatie om dat op je eigen manier te ervaren.

Erwin uit: Aerdenhout

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Ik ben erg onder de indruk van de VillaVibes organisatie. Toen ik mijn vakantie naar Rhodos boekte, heb ik aangegeven dat ik echt een 1-persoonskamer wilde. Toen deze later naar een betere kamer kon worden ge-upgraded, kreeg ik gelijk een email of ik dit wilde doen (ja dus). Gaf me gewoon een goed gevoel over de organisatie en dat werd, eenmaal op de bestemming aangekomen, alleen nog maar versterkt.

Frits uit: Amersfoort

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Geweldige week net gelijkgestemde, mooie mensen om mij heen. Prachtig weer met ook een paar dagen mooie wind om echt te kunnen zeilen. Top schippers met liefde en aandacht voor hun vak én wisselende bemanning. Een absolute aanrader voor degenen die openstaan voor zon, zee, wind en het leren kennen van nieuwe mensen.

Arwin Pennings uit: Noordwijkerhout

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Erg leuke reis gehad, ben heel enthousiast terug gekomen. Was mijn eerste keer, ik weet niet hoe het in andere reizen is, maar onze groep bestond uit heel leuke mensen. De samenhorigheid was groot, iedereen werd erin betrokken, goede info over wie wat ging doen, of waar iedereen ging eten s'avonds, en iedereen was welkom. Veel Excursies en gevarieerd, je was vrij om mee te gaan of niet. Goede communicatie hierover. Je hoefde je geen moment te vervelen, kon overal aansluiten. maar je kon ook je eigen ding doen.

Peter de Fluiter uit: Hoofddorp

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Top vakantie. Goed georganiseerd. Fijne mensen. Lekker eten.

Maike uit: Oud-Beijerland

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Doen!!!👍 Tennisleraren die op een prettige manier de juiste aanwijzingen geven. Prima buffetten, ‘s avonds lekker dansen 💃 of spelletjes spelen. Chillen in de ☀️ bij het zwembad of aan de zee. Gezellige groep waar veel goede gesprekken gevoerd werden, maar ook veel gelachen werd.😍

Sandra uit: Maastricht

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Na een paar leuke weekendvibes ervaringen, kon ik op het laatste moment ivm een annulering mee met deze reis. Wel wat twijfels of ik een strandvakantie leuk genoeg zou vinden, maar wat was het leuk! Mede door de hele gezellige groep en de afwisselende activiteiten die werden aangeboden. Zulke leuke nieuwe mensen leren kennen. Wat is dat waardevol. Heb genoten!

Piet Hein van der Stigchel uit: Almere

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Altijd goed georganiseerd, leuke mensen en goede gesprekken

Daan uit: Lienden

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Als je tennis liefhebber bent is dit een mooie combinatie van strand/ tennis en cultuur snuiven

Ronald uit: Nieuwegein

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Het was een hele gezellige, ongedwongen week. ik heb er van genoten!

Joke uit: Purmerend

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Perfecte tennisbanen, heerlijke ligging van het hotel: direct aan het zeer verzorgde strand (met bedjes, hangmatten, trappetjes het water in). Goede verbinding naar het gezellig Porec met treintje of watertaxi. Genoeg vrije tijd naast het tennisprogramma voor excursies, luieren, dansen etc.

Peter uit: Bergen nh

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Vanaf het eerste moment heb ik een grijns gehad van het genieten die er niet meer af is gegaan. Ontzettend leuke groep, prima 'skippers' en een prachtige omgeving. Ik geniet nog steeds na!

Peter uit: Horst

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Prima vakantie om te relaxe in de zon, leuke dingen te doen, mogelijk met een borrel en een dansje. Heerlijk om bij te tanken op ieders zijn eigen wijze.

Gerben uit: Hilversum

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Genoten van een super gezellige week, volgezellige mensen! Zo leuk om nieuwe mensen te ontmoeten in deze relaxte ongedwongen sfeer!

Linda uit: Utrecht

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Zie hierboven! Deze reis moet sowieso op je bucketlist:)

Ilse uit: Utrecht

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Een heerlijke reis naar een fantastische plek in Italië! En alles per Vespa doen maakt het zóveel leuker!

Andre uit: Leidachendam

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

De eerste Vespa tour in Italië was heel fijn, leuk en hilarisch en echt een aanrader om op een mooie e manier een deel van Italië te zien

Yuri uit: Velp

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Hele toffe manier om de amalfi kust te ontdekken met een prachtig vervoermiddel. Je voelt je net een Italiaan.

Anthony uit: Rotterdam

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

hotelkamer is goed met lekkere bedden en goede douche. Ik had een landzijde kamer, en dat is geen uitzicht, maar er staat daar ook geen wind! savonds gezellig met kamergenoot en visite met een muziekje en ouzo op het balkon! Het eten in het hotel is helaas een onvoldoende. wij zijn buiten de deur gaan eten en zo toch nog van de heerlijke griekse keuken kunnen genieten. Wind...dat was er heel veel in onze week. de surfintroductie was eigenlijk niet te doen met die wind en golven, jammer want daar keek ik het meest naar uit. De boottocht geregeld door villavibes was fijn om elkaar een dag meetemaken en een praatje te maken. De jungle tour was wel aardig maar zou ik uit het programma halen. Dagje Lindos, heel toeristisch dorpje maar ook erg schattig met de nauwe straatjes en vele winkeltjes.

Joke uit: Haarlem

Over: Porec - Kroatië - Hotel Molindrio Plava Laguna

Wat een fantastische reis! Samen met gelijkgestemden, singles én tennisliefhebbers, een week lang genieten in een prachtig land van elkaars gezelschap, de mooie omgeving en de tennislessen en toernooitjes. Het was een ontspannen week met leuke uitjes tussendoor en spontaan georganiseerde feestjes in de avond. Echt een aanrader!

Cindy Frishert uit: Terheijden

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

De Rhodos strandvakantie was genieten. Wat is Rhodos stad een geweldig mooie, gezellige stad met leuke pleintjes, winkeltjes, terrasjes, uitgaansgelegenheden en strand. Echt genoten met een mooi gezelschap. Het hotel zelf was niet heel bijzonder, maar als uitvalbasis voor de verschillende uitstapjes wel zeer gunstig gelegen. Het strand bij het hotel is niet fijn en met grove kiezels, maar op een kwartiertje lopen heb je waanzinnig mooie, luxe loungetenten waar het goed toeven is.

Andre uit: Nieuwegein

Over: Kos - Griekenland - Hotel Apollon

Steeds weer een top ervaring. Altijd leuke verdeling man/vrouw en goede leeftijdsgroepen. Goed geregeld en niets moet en veel kan geregeld worden.

Vione uit: Den Bosch

Over: Ericeira - Portugal - Surfhouse

Wat een fijne club mensen weer in deze surfvibes! Heel fijn om met gelijkgestemden op reis te zijn.

Flora Horsman uit: Alphen a/d Rijn

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Zo fijn om na deze gekke corona tijd weer eens lol te beleven en te verbinden met leuke mensen van je leeftijd. Heel leuk om lekker de natuur in te gaan. T’is er Práchtig! Leuke diepgaande gesprekken gehad en nu nog spierpijn van het lachen. Voel me heerlijk na dit luxe weekend van overvloed!

Jeroen Sebel uit: Deventer

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

Het weekend in Heuvelrijk was top verzorgt, mooie omgeving en een verzorgde accomodatie. De crew was super enthousiast en hebben hiermee de beleving nog leuker gemaakt. Door de diverse activiteiten en leuke groep was er voor iedereen wat wils en werd het een geslaagd (lang) weekend!

Martijn uit: Arnhem

Over: Villa Heuvelrijk - Nederland - Groesbeek

VillaVibes heeft mij al veel gebracht qua mooie ervaringen en leuke mensen, ik ga vooral voor de weekendjes met goede sfeer, lekker eten, beetje dansen, heel veel humor en uiteraard de pub quiz. Dit is voor mij ook de leukste manier om nieuwe mensen te ontmoeten en als single dingen te ondernemen. De 1e keer twijfelde ik ook of het wel iets voor mij was zo'n single gebeuren maar ben nog altijd blij dat ik destijds heb doorgezet.

Adriaan uit: Berg en Dal

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

Ik ben met Villavibes alleen op zeilvakantie in Kroatië geweest maar ik kan het zeker aanraden omdat er een hele goede sfeer was. Het zeilen langs de Dalmatische kust was prachtig. De vakantie was zoals het op de site staat beschreven en de leiding is heel prettig. Ik heb leuke mensen ontmoet en zowel gelachen als serieuzere gesprekken gevoerd. Omdat ik dit jaar 60 ben geworden kon ik nog nèt mee met de groep 45 - 60 en vind het jammer dat ik Villavibes niet eerder ontdekt heb!

Niels uit: Nieuwegein

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Wat een geweldige ervaring. Super leuk op de Vespa en een hele mooie omgeving.

Machteld uit: Deinum

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Een heerlijke vakantie om de zon en warme lucht op je huid te voelen en de geuren van Italië op te snuiven. Genieten van mooie uitzichten en lekker eten. Je merkt snel dat je met de anderen in de groep een fijn contact hebt omdat iedereen moet wennen in de groep. Gelijk gestemden, erg fijn. 5 dagen toeren is precies goed.

Lilian uit: Hillegom

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Geweldige reis gehad met allemaal singles. Er zitten altijd mensen tussen waarmee je een goede klik hebt. Mooie gesprekken gevoerd, veel gelachen en heerlijke terrasjes bezocht. Een fantastische week waarna ik moe en voldaan weer naar huis ben gegaan.

Carlo uit: weert

Over: Kroatische eilanden - Kroatië - Zeiljacht

De reis is heel goed georganiseerd, je hoeft zelf niets speciaals te regelen en er bestaat ook de mogelijkheid om zelf actief te zijn. Kortom, niets moet, heel veel mag Ik vond het super relaxed en kwam wel moe maar vooral ontspannen thuis

Henk uit: Den Bosch

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

Genieten van Italië op zijn mooist met heerlijke scootertochten. Niet boeken als je onzeker bent in het verkeer, het zijn snelle scooters (125cc).

Claes uit: Alkmaar

Over: Alpe d'Huez - Frankrijk - Hotel La Douce Montagne

Van te voren was ik erg onzeker over hoe het zou zijn in zo'n groep onbekenden. Dit bleek echter geweldig! Veel interessante mensen ontmoet die ik beter wilde leren kennen.

Joost uit: Best

Over: Alpe d'Huez - Frankrijk - Hotel La Douce Montagne

Allemond is een hele fijne uitvalsbasis voor fietsen en hiken in de Alpen. Genoten van een weekje actief bezig zijn met gezellige mensen in een ongedwongen sfeer. Het hotel is uitstekend: leuk personeel, goed en gevarieerd eten, iedere middag geweldig pasta buffet, comfortabele kamers. Het enthousiasme van eigenaar Maarten over trail runnen werkt aanstekelijk. Clinic zeker aan te raden :-). Het weer in oktober boven verwachting. Koud, maar zon maakt veel goed en het fietsen en wandelen aangenaam. Hou er wel rekening mee dat in oktober alle horeca in de Alpen gesloten is. Dat doet enigszins af aan de fietservaring.

Elle uit: België

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Deze vakantie is aan te raden als je fijne nieuwe mensen wilt leren kennen, leuke activiteiten wilt doen, houdt van full service en ze hebben echt een "vrijheid blijheid" - beleid, dus je kan altijd kiezen wat je wilt doen. Het eten is ook geweldig.

Michiel uit: Den Bosch

Over: Alpe d'Huez - Frankrijk - Hotel La Douce Montagne

Zorgeloos op vakantie met (zeker tijdens Hike 'n Bike) gelijkgestemden!

Ellen uit: Den Haag

Over: Alpe d'Huez - Frankrijk - Hotel La Douce Montagne

Geweldige week gehad met een super leuke groep mensen. Een hele week lekker actief zijn en iedereen leren kennen in de tussentijd!

Bob uit: Den Haag

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Wil je lekker genieten van wandelen en wat rust dan is dit een aanrader, voor wat meer bezigheid zijn er zat activiteiten en wordt er leuk gefeest in het chateau! Ben je een feestbeest en wil je het hele weekend los dan zou ik een ander weekend kiezen. Voor mij was dit een prima combinatie!

Gerbrand uit: Gouda

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Geweldige vakantie gehad op Rhodos. Er is voldoende ruimte om eigen activiteiten te doen en je dag te bepalen. Als je wilt kun je altijd andere opzoeken. In de avond/nacht kun je zo terugrollen naar je hotel vanaf bar street. Voldoende plekken voor toffe feestjes in de binnenstad. Overdag heb je in directe omgeving mogelijkheden voor watersporten of loop je naar het strand. Aanrader!

Priscilla uit: Tuitjenhorn

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Gemoedelijke vakantie, fijne reisleider! Je kan een activiteit doen/reserveren, op het strand liggen of naar de oude stad gaan. Savonds is er genoeg activiteit voor de uitgaanstypes of een spelletje in het hotel. Ik zou wel aanraden om zeezicht te boeken, dit hadden wij niet ;) en vergeet je waterschoenen niet!

Tommy Nguyen uit: Alphen a/d Rijn

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Super gave ervaring met super mensen!

Vincent uit: Den Haag

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Gezellig chillen op het strand of een leuke actieve activiteit doen: op Rhodos kan het allemaal.

Linda uit: Rijswijk

Over: Vespa Trip - Italië - Amalfi Kust

De Vespatrip was fantastisch, zeer mooie routes gereden in een geweldige omgeving!

Bonnie uit: Geertruidenberg

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Ik zou de vakantie zeker aanraden! Geweldige ervaring. Je ontmoet een grote groep zeer diverse mensen, waardoor je altijd wel een groepje vind waar je je fijn bij voelt. Zo'n singlesreis is dé manier om nieuwe mensen te leren kennen en samen te genieten van leuke activiteiten, lekker eten, mooi weer en van elkaar!

Ron van Dijk uit: Nieuw Vennep

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Rhodos is een mooie omgeving met veel bezienswaardigheden, daarnaast als je niet van Cultuur houdt kan je er ook lekker stappen in de Bar street of oude stad. Het is een eiland voor jong en oud. Doordat er voor iedereen iets te doen is wordt de sfeer in de groep optimaal, haast geen klagende personen en de groepsdynamiek wordt zeker bevorderd door de gezamenlijke activiteieten zoals een bootreis naar Lindos, Pubquiz,,griekse avond enz.

Mir uit: Den Haag

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Een heerlijke zonnige vakantie bij de gezellige Rhodos-stad. Oude stad en barstreet op loop/kruipafstand. Goed hotel, leuke excursies, perfecte organisatie ter plekke. En een geweldige groep natuurlijk!

Louise uit: Leiden

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Een fijne vakantie met gelijkgestemden. Alsof je weer een puber bent…. Heerlijk gelachen

Jan Visser uit: Hilversum

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Het is een heerlijke ongedwongen manier om niet alleen op vakantie te gaan.

Nienke uit: Haarlem

Over: Cyprus - Ayia Napa - Hotel Napa Plaza

Ik heb enorm genoten van de reis, fijn dat je de keuze hebt om iets met de groep te doen, er lekker alleen op uit wilt of met een kleiner groepje op stap wilt. Leuke activiteiten, prachtig hotel en het dining around concept was echt top!

Titia uit: Joure

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Rhodos is een schitterende locatie, waar het ook in oktober prima toeven is. Voor iedereen is er wat te doen, actief en passief. Naast Lindos was Symi een hoogtepunt van de vakantie.

Dick uit: Zwolle

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

De e-mountainbiketocht in de groenrijke omgeving van St. Hubert is geweldig om te doen. Ook een bezoek aan de leisteen-mijn is interessant om eens mee te maken. Met een groep van 50 personen vind je altijd wel een klik met een aantal mensen. Een volle eetzaal kan trouwens wel wat belastend zijn als je (over)gevoelig bent voor geluidsprikkels. Gelukkig kun je dan nog wel in een aanpalende ruimte zitten waar het minder lawaaiig is.

Bernadette uit: Noorbeek

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Ik raad deze vakantie aan iedereen aan, omdat het gewoon gezellig is om met 34 mensen samen te zijn, de ene keer ga je met een groep naar het oude centrum, dan weer met andere mensen de jeepsafari, je kon met een paar mensen een auto huren, een tochtje over het eiland met een fatbike was ook super leuk. Je vindt altijd wel een paar mensen om in het stadje of aan het strand iets te gaan eten, je kon zwemmen in de zee of in het zwembad bij het hotel. 's Avonds naar een bar om te dansen, en dat was erg leuk omdat je met een groep was. Ik heb me geen minuut verveeld.

Hendrijetha uit: Den Haag

Over: Cyprus - Ayia Napa - Hotel Napa Plaza

De Cyprus BeachVibes reis is een absolute aanrader. Een reis met heerlijk eten, leuke tripjes, mooie stranden en vooral doen waar jij zin in hebt. Je kan tot laat in een club sterren van de hemel dansen, maar je kan ook heel chill een spelletjesavond in de hotelbar doen of chillen bij live muziek in de Irish Pub. Met de dynamiek van de groep kan je alle kanten op en je hebt ook de ruimte om je even terug te trekken en je eigen plan te volgen. Je kan je programma zo vol en gek maken als je zelf wilt en die vrijheid is top. De gesprekken in de groep kunnen ook alle kanten op van luchtige kennismaking tot zware onderwerpen en buikpijn/tranen van het lachen.

Marianne uit: Geldrop

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Deze vakanties zijn geweldig omdat je niet alleen vakantie viert maar samen met andere singles er een leuke week of weekend van maakt. Met leuke activiteiten waar je ook niet verplicht toe bent. Een echte aanrader voor iedereen die er alleen voor staat en toch graag samen leuke dingen wilt beleven!!!

N. uit: Haarlem

Over: Cyprus - Ayia Napa - Hotel Napa Plaza

Deze reis, bevat meerdere mogelijke activiteiten maar het staat je geheel vrij om je eigen plan te trekken en gewoon een chill dagje strand of zwembad te doen. Er zijn op loopafstand voldoende uitgaansgelegenheden om met (een deel van) de g groep flink te stappen. Voor mij een gevoel van terug in de tijd van studentenfeestjes. Ik heb er volop van genoten. Onze fijne reisleidster Irene was er altijd om vanalles te regelen. Dank voor deze super vakantie.

Caroline uit: Barendrecht

Over: Ardennen - België - Manoir du Sartay

Heerlijk weekend, leuke gesprekken, gezellig goed eten. Leuke crew. Heerlijk ongedwongen.

Ismay uit: Zaandam

Over: Cyprus - Ayia Napa - Hotel Napa Plaza

Heerlijk nog even in oktober kunnen nazomeren op Cyprus. Voor mij niet meer mijn eerste reis, ook niet spannend meer. Wat een top groep hadden we, opnieuw enorm gezellig gehad. Voor degenen die nog twijfelen over een (singles)groepsreis: DOEN! Zijn echt mijn betere vakanties ;)

Marcela uit: Zwolle

Over: Alpe d'Huez - Frankrijk - Hotel La Douce Montagne

Hou je van fietsen? Hou je van mensen ontmoeten en ben je sociaal? Hou je van de natuur? Dan is VillaVibes Hike&Bike een heerlijke reis!

Thijs uit: Eindhoven

Over: Cyprus - Ayia Napa - Hotel Napa Plaza

Ik ben normaal gesproken niet van de strandvakanties, maar deze vakantie heeft me wel de ogen geopend! De combinatie van relaxen aan zee en activiteiten ondernemen, pasten mij ontzettend goed. Daarnaast was het ook nog eens leuk en gezellig om nieuwe mensen te leren kennen en samen op stap te gaan. Ik zou zo weer meegaan!

Erik Olaerts uit: Leuven

Over: Rhodos - Griekenland - Hotel Blue Sky City Beach

Fantastische formule voor Singles! Toffe groep, al viel ik als enige Belg/Vlaming wat als vreemde eet in de bijt.. Heb me toch goed aangesloten gevoeld !! Voor herhaling vatbaar!! In mei 2022 word ik 65.. Zijn er dan kansen om mee aan te sluiten???