Singlereizen overzicht

Vind jouw favoriete single vakantie

Op deze pagina vind je een overzicht van onze single reizen. Samen lol maken en op een ongedwongen manier andere singles ontmoeten, dát staat bij al onze vakanties centraal. Als enige in Nederland bieden wij 6 unieke garanties om gelijkgestemde singles te ontmoeten. Dat maakt de kans op een fantastische vakantie wel erg groot.

Heb je vragen over onze single reizen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 026-3707910 of per e-mail via info@villavibes.nl.

 

 

 

RUIM AANBOD SINGLE REIZEN

RUIM AANBOD SINGLE REIZEN

Heb je zin in een lekkere vakantie en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Bij ons vier je jouw single vakantie samen met gelijkgestemde singles. Wij organiseren onze vakanties speciaal voor hoger opgeleide singles. Dus voor iedereen met HBO-WO werk- en/of denkniveau. We weten dat hetzelfde opleidingsniveau niet automatisch betekent dat iedereen met elkaar levelt, maar het is wel een belangrijke factor.

In ons ruime aanbod single reizen vind je zeker een reis die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze single weekenden, wintersportvakanties, strandvakanties en zeil- en surfreizen. Samen met ons en andere singles ontdek je prachtige gebieden, beleef je unieke momenten en proosten we tijdens een gezellige borrel. Er gaan altijd professionele VillaVibes reisleiders mee die jou een onvergetelijk mooie vakantie willen bezorgen.


Alle genoemde prijzen zijn excl. € 25 boekingskosten.


Gelijkgestemde singles leren kennen

Wij vinden het tijdens onze single reizen belangrijk dat je een leuke klik hebt met je reisgenoten. Daarom krijg je bij ons de ‘gelijkgestemden garantie’. Dit zijn 6 harde garanties voor een geweldige vakantie. Zo is iedereen bijvoorbeeld van ongeveer dezelfde leeftijd en hoger opgeleid. Ook weet je zeker dat de man-vrouw verhouding altijd in balans is. Bovendien kun je tijdens elke vakantie mee doen met leuke activiteiten. Zo kom je gemakkelijk in contact met je reisgenoten en leer je hen op een ongedwongen manier kennen. Niet voor niets organiseren Vibers vaak gezellige reünies na een single reis.


Vrijgezellen ontmoeten in een ontspannen sfeer

VillaVibes organiseert op iedere single vakantie verschillende activiteiten waardoor je jouw reisgenoten nog beter leert kennen. Zo kun je deelnemen aan gezellige pubquizzen, geniet je van een drankje in een beachclub, ga je op fiets-, wandel- of kajaktocht of leer je nieuwe surftricks op het water


Ruim 34.000 singles gingen je voor

Wij houden van echte aandacht voor elkaar en van echte verhalen. Bijna iedereen vond het spannend om voor het eerst een single vakantie te boeken. Achteraf is de meest gehoorde reactie: “Had ik dit maar eerder gedaan”. 97% van onze gasten beveelt ons aan bij andere vrijgezellen. Kijk maar eens naar onze 200 klantervaringen van hoger opgeleide singles die ons beoordelen met een 9!

Heb jij na het lezen van ons verhaal en de vele leuke verhalen van onze klanten toch nog je twijfels of een single reis bij jou past? Neem dan zeker contact met ons op! Je kan ons bellen op 026-3707910 of een mailtje sturen naar info@villavibes.nl. Wij beantwoorden je vragen graag en helpen je bij het vinden van jouw ideale single vakantie.