Blog

Top 10 Ibiza van Joost

   08 oktober 2018
De inkt op het papier van mijn gloednieuwe VillaVibes contract was nog niet opgedroogd of ik kreeg al een appje vanuit kantoor: “Zeg Joost, wat zou je ervan vinden om 13 juni een single reis naar Ibiza te begeleiden? Dan kom je er meteen lekker in.’’ Daar heb ik natuurlijk niet lang over nagedacht. Ja natuurlijk lijkt mij dat wat! Kom maar op! Eind juni kwam ik met een grote glimlach terug op kantoor. Of ik had naar mijn zin had gehad? Haha! Is dat een serieuze vraag? Het was fantastisch!
Geplaatst in
Tags
 beachvibes ibiza

Vijf vragen aan... OpperViber Ciska

   12 juni 2018
Ken je Ciska al? Ciska is één van onze enthousiaste reisleidsters. Ze skiet fanatiek en 5 jaar geleden ging ze zelf een keertje mee met onze wintersportvakantie. Daar viel haar grote glimlach en haar interesse in de mede Vibers direct op. Inmiddels heeft ze al veel VillaVibes vakanties begeleid. Vooral de actieve vakanties vindt ze heerlijk. Waarom? En hoe is het om samen met 50 VillaVibers op pad te  gaan? We stelde haar deze vijf vragen:

VillaVibers lopen samenloop voor hoop

   05 juni 2018
Heleen is een enthousiaste en trouwe VillaViber. Na een mooi Oud & Nieuw feest gaat ze verschillende keren mee met WeekendVibes. De laatste keer zelfs als crew-lid. Ze geniet volop van het leven. Maar dan, opeens, krijgt ze slecht nieuws: er wordt lymfeklierkanker geconstateerd.

Mede door de leuke mensen die ze de afgelopen jaren heeft ontmoet – krijgt ze veel steun en is ze haar positiviteit zeker niet verloren. Om geld in te zamelen voor KWF loopt ze samen met o.a. VillaViber Barbara Schless de ‘Samenloop voor Hoop’ op 9 en 10 juni in Breda. We stelden deze leuke dames 4 vragen.

De 10 voordelen van een single weekend

   25 mei 2018
Of je nu een weekend landhuis boekt of een zeilweekend op een klipper: onze weekenden weg hebben een aantal aantrekkelijke voordelen ten opzichte van weekreizen. En jawel, dat zijn de volgende 10.
Geplaatst in
WeekendVibes
Tags
 weekendvibes

De eerste keer VillaVibes van: Robert uit Rotterdam

   20 mei 2018
11 mei 2018 - Reisleider Joost Vissers zit in de organisatie van een Ardennen-weekend (leeftijdscategorie 25-39 jaar). Na afloop van dit single weekend schrijft Joost een verslag van zijn ontmoeting met een van de deelnemers, Robert van den Bosch uit Rotterdam. Robert vertelt over hoe het voor hem was om een eerste keer met VillaVibes mee te gaan. Wat dacht hij vooraf? En hoe pakte het uiteindelijk uit? Je leest het hier.