Blog

De eerste SnowVibes van Marloes

   01 mei 2018
Marloes is voor het eerst mee met SnowVibes. Ze heeft gekozen voor de laatste wintersportweek van het jaar. SnowVibes Tignes van 31 maart tot 8 april. Haar onmiskenbare schaterlach is duidelijke te horen in het restaurant. Samen met haar maatje Juliëtte (Jetje!) heeft ze de grootste lol tijdens het diner. Ook tijdens de après-ski in La Folie Douce straalt ze. We bellen haar een week na thuiskomst. Wat vond ze van haar eerste keer VillaVibes? Waarom ging ze mee? En heeft het voldaan aan haar verwachtingen?

Geplaatst in
, Reviews, 1e keer singlereis
Tags
 snowvibes reviews

Trienke over Hike & Bike - Mallorca

   26 april 2018
Sportief, zo mag je onze reisleidster Trienke zeker noemen. Nadat ze 10 jaar in de Alpen woonde, ging ze voor VillaVibes aan de slag. Ze begeleidde diverse wintersportvakanties en ongeveer een jaar geleden zat ze met 40 Vibers op Mallorca voor een actieve zonvakantie. Hoe was deze Hike & Bike? We stelden haar vijf vragen.
Geplaatst in
HikeBikeVibes

Irene’s eerste keer SnowVibes

   19 februari 2018
Irene is voor de eerste keer mee met SnowVibes. Openhartig beantwoordt ze de vragen die reisleider Roy haar stelt tijdens hun wintersportvakantie in Italië. Waar heeft ze bijvoorbeeld op gelet tijdens het boeken? Was ze ergens bang voor? En hoe heeft ze de week uiteindelijk beleefd?


5 gedachtes om op het laatste moment niet te gaan... van tafel geveegd

   30 januari 2018
Voor het eerst op singlereis blijkt voor veel mensen doodeng. Vlak voor vertrek slaat de twijfel toe en kun je zelfs overwegen niet te gaan. Herken je deze 5 gedachtes? Of juist totaal niet?
Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 villavibes

Top 3 lijstjes VillaVibes 2017-2018

   05 januari 2018
Wij prijzen ons gelukkig met hele betrokken klanten. Die betrokkenheid is goud voor ons. Je snapt dat we dat graag zo willen houden. Wij vinden: “Om mensen betrokken te houden, moet je ze ook betrekken.” Daarom willen we graag, met jou, terugblikken op het VillaVibes-jaar 2017 en vooruitkijken naar 2018. Niet alleen met jubelverhalen, al was 2017 echt een goed jaar voor ons, maar ook met onze tegenvallers. Die zijn toch altijd minimaal net zo leuk om te lezen?

Graag maken we je deelgenoot van onze Top 3 ‘Successen 2017’, ‘Tegenvallers 2017’ en ‘Nieuwigheden 2018’.

Geplaatst in
VillaVibes
Tags
 2017